hirdetés
Életmód

Itt az első, korunk „digitális betegségére” fejlesztett kontaktlencse

A világ egyik vezető gyártója, a CooperVision speciális kontaktlencsét fejlesztett a digitális eszközök használatából eredő szemproblémákra.
Kontaktlencse Kontaktlencse korunk „digitális betegségére”
hirdetés

A digitális eszközök gyakori használatából eredő, látószervünket érintő negatív tünetekre (szemfáradtság, szemszárazság) fejlesztett egyedi kontaktlencsét a CooperVision. A digitális világ igényeire tervezett Biofinity EnergysTMspeciális kontaktlencse plusz dioptriák hozzáadása nélkül könnyíti meg a különböző méretű és fényerejű képernyőről a távolabbi tárgyakra történő fókuszváltást. A Magyarországon november közepétől, plusz 8 és mínusz 12 közötti dioptriatartományban kapható havi kihordású, szilikon-hidrogél kontaktlencse bármilyen élethelyzetben tartósan viselhető és egyszerűen illeszthető.

GyártásA CooperVision speciális kontaktlencséjének gyártása

A szemlencsénk a közeli éleslátás érdekében egy „dundi nagyítóvá” válik, ami felnőtt korban kb. 3 dioptriával megnöveli a szemlencse törőerejét. Ha ez a folyamat tartósan fennáll, az rendkívül megterheli idegrendszerünket és látószervünket.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen