Életmód

Így tartja meg csodás alakját Penélope Cruz

A latinos idomokkal megáldott színésznő alakjára sosem lehetett panasz. De vajon mi a titka: hogyan étkezik és milyen mozgásformákat szeret? Most ez is kiderült!
Penélope Cruz Penélope Cruz 43 évesen is gyönyörű (Forrás: Twitter.com)

Penélope Cruz két csodás gyermeknek adott már életet, alakja azonban még a két szülés után is csodás. A spanyol színésznő szerint a legtöbb súlyfelesleget a szoptatással sikerült leadnia, ám persze emellett másra is nagyon odafigyel.

Imádja a spanyol konyhát, így számára a mediterrán diéta a legmegfelelőbb. Ahogyan mondja, nem koplal, mindig jóllakik az étkezések alkalmával, ám arra nagyon ügyel, hogy milyen hozzávalókból készülnek a fogások.

Természetesen a mozgás is fontos szerepet játszik az életében. Az edzőtermekre gyorsan ráun, ám a táncot egyszerűen imádja. Kedvence a balett, ami bár egyáltalán nem könnyű, Cruz szerint mégis rendkívül szórakoztató és sok figyelmet igénylő műfaj.

A szép színésznő emellett szereti a jógát, a kocogást, a Pilatest, valamint a hosszú sétákat.

Cruzt egyébként hamarosan az American Crime Story második évadában láthatjuk, ahol a világhírű divattervező, Gianni Versace húgát, Donatella-t fogja alakítani. Ehhez persze szőke parókát húzott, ami merőben szokatlan látványt nyújt a latinos színésznőn, ám igazából még ez is jól áll neki!

Penelopé CruzA színésznő Donatella Versacét fogja alakítani (Forrás: Wellnesscafe.hu)

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen