hirdetés
Életmód

Izgalmas frizurák bubifazonból

Napjainkban hatalmas imádásnak örvend a rövid fazonú bob, valamint a hosszabb, vállig érő változta a lob (long bob). Szerencsére ezeket a frizurákat éppoly változatosan tudjuk hordani, akárcsak egy derékig érő hajat. Íme néhány tipp, amelyet bárki bátran alkalmazhat.
Bob Szuper dögös és szuper nőies ez a fazon! (Forrás: StylesArt.com)
hirdetés

A rövid bob, illetve a hosszabb lob nagy népszerűségnek örvend mostanság a hölgyek körében. Nem csupán praktikus viselet, hiszen a hajmosási, illetve hajszárítási idő is lerövidül vele, de ráadásul számos nőies frizurát eltudunk készíteni belőle.

Bob

Íme ezek a lágy, romantikus hullámokkal tarkított fonatok. Tulajdonképpen nincs másra szükségünk az elkészítéséhez, mint hajhabra, amelyet nyomkodjunk bele a hajvégekbe, így megkapva a természetes hullámokat. A fonatok pedig még finomabbá teszik a hatást.

Bob

Persze előkaphatjuk a hajsütőnket is, vagy épp előző este fonjuk be a félig vizes hajunkat. Egy szellősebb fogú fésűvel áthúzva pedig ilyen laza hullámokat kapunk. Azt pedig minden bizonnyal mondani sem kell, hogy a szintén nagy őrületnek örvendő félkonty ezen a fazonon is remekül mutat!

Bob

Amennyiben kontyba volt kötve a hajunk, az másnapra lágy, nagy hullámokat eredményez. Fésüljük át óvatosan a hajunkat és kész a dús, "mos keltem ki az ágyból" hajkorona.

Bob

A kócos frizurát nem csupán hajsütővel tudjuk elérni. Egy csat ide, egy oda és máris kész a játékos stílus, aminek tényleg csak a képzeletünk szabhat határt.

Bob

Buliba, vagy egy elegáns vacsorához mi sem méltóbb, mint az egyszerű, de nagyszerű vasalt fizura!

Bob

Folytassuk még a sort a szórakozásnál, hiszen például szombat estére kiváló lehet ez az egyszerűen hátraszárított, és hajformázóval lesimított stílus.

Bob

Végül pedig jöjjön a lazulós napokon, családi alkalmakon is remekül helytálló variáció. Romantikus, egyszerű és csak egy szép csat kell hozzá. Ugye milyen tökéletes?

Képek forrása: Retikul.huHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen