Életmód

Így tartja magát formában Jennifer Aniston

Jennifer Aniston anno a Jóbarátok című sorozat révén vált világhírűvé, a széria befejezte óta azonban egyáltalán nem tűnt el a képernyőről. Bár sok idő eltelt a 10. évad legutolsó epizódja óta, a színésznő a mai napig remek formában van.
Jennifer Aniston Jennifer Aniston ma is gyönyörű (Forrás: Twitter.com)

Az egész világ Rachel Green-ként ismerte meg a színésznőt, akinek szépsége, na és persze nem utolsó sorban frizurája rengeteg ember figyelmét felkeltették. Ahogyan telt az idő a Jóbarátokban, úgy tűnt, Jenen bizony nem fog az idő, évről évre hozta a formáját.

Azóta már sok idő eltelt, és Jen most 48 éves. Ezt azonban feltehetőleg nem sokan mondanák meg róla. Szépséges arcán túl nem szabad elfeledkezni a még mindig tökéletes és feszes testéről sem.

De vajon mi a titka?

Nos, elsőként érdemes megemlíteni a genetikát, hiszen a színésznő sokszor emlegeti nagymamája görög származását, illetve azt, hogy 95 évig élt, ám külsejét tekintve kortalan volt.

Emellett persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy Jen nagyon odafigyel magára. Elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Kevés húst eszik, rengeteg vizet iszik, kerüli a szénhidrátot, a salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket azonban előszeretettel fogyasztja.

A még mindig oly tökéletes arcbőrére is nagy hangsúlyt fektet. Mint mondja, nem szabad sajnálni a pénzt a hatásos, minőségi kezelésekre, ám a krémek használatát nem szabad túlzásba vinni.

Végül pedig meg kell említeni a sportot, ami szintén szerves részét képezi a színésznő életének.

Nem hiába, a szépséget nem adják ingyen és még a legszerencsésebb genetikával rendelkezőknek is tenniük kell azért, hogy ilyen (vagy legalábbis hasonlóan) elbűvölően nézzenek ki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen