hirdetés
Életmód

Ismét divatba jön a nejlon táska

Bár a régi jó ismerős igazából sosem tűnt el az olcsóbb boltok polcairól, ám az utóbbi időben egyáltalán nem volt trendi hordani. Ez azonban a Pradanak köszönhetően megváltozhat.
Prada A Prada őszi/téli kollekciójának bemutatóján sokszor láthattunk a modellek kezében nejlon táskát (Forrás: Shine.nlcafe.hu)
hirdetés

Bizonyára sokakban él még élénken a susogós, nejlon anyagból készült táskák emléke. Sokáig ott voltak a köztudatban és az olcsóbb boltok polcain még mindig könnyedén találhatunk egy-két ilyen darabot.

A retrománia virágkorát éli az elmúlt időszakban és most úgy tűnik, hogy a nejlon táskákra is hasonló sors vár.

Legalábbis ez derül ki a Prada őszi/téli kollekciójából, ahol a modellek kezében gyakran láthattunk ilyen tatyót.

Egyébként ha jól belegondoltunk, voltak már előjelek, amelyek arra utaltak, hogy ismét divatba jön ez a kiegészítő. Természetesen a Kardashian család már hónapokkal ezelőtt lőrelátó volt.

Kimet például még a múlt hónapban kapták lencsevégre New Yorkban nejlon táskával a kezében. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a kiegészítő egy kissé háttérbe szorult Kim dekoltázsa miatt.

Embed from Getty Images

Na és persze ott van a mindig trendi Kendall Jenner is. A modell már hónapokkal ezelőtt felfedezte ezt az anyagot, ráadásul nem is akármilyen formában, hiszen a szintén retro "hasitasit" választotta a szettjéhez.

KendallKendall a hasitasit választotta (Forrás: Pinterest)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen