hirdetés
Életmód

A tökéletes smink a mindennapokra

Az igazán jó smink titka a mindennapokra, hogy szinte alig látszik belőle valami, mégis kiemeli a szépséget. Allana Davison pedig nagyon is tudja, hogyan kell ezt csinálni!
Allana Davison Érdemes tanulni Allanától
hirdetés

Reggelente főleg kialvatlanul csak egy módon tudjuk elérni, hogy frissnek és üdének látszódjunk. Ez nem más, mint egy jól megválasztott smink.

Természetesen azért túlzásba sem kell esni, hiszen a nagyon maszkszerű, erős festék nemhogy erőltetett lesz, de ráadásul éveket öregíthet is.

A naturálisabb színek ilyenkor igazi telitalálatok lehetnek, hiszen akár az irodába, vagy épp az iskolába nincs nagyon helye a túl erős árnyalatoknak.

A korrektor és a megfelelő alapozó szinte már önmagában csodákra képes, ám semmiképp sem szabad kihagyni sem a bronzosítót, sem pedig a pirosítót - persze ezeket is csak mértékkel.

Na de akkor jöjjön is a profi, hiszen Allana Davison igazán tudja milyen is egy munkahelyre való, üdeséget sugárzó smink. Érdemes ellesni a mozdulatait, illetve azt, hogy milyen árnyalatokat használ, hiszen a végeredmény magáért beszél.

Allanának egyébként még számos szuper sminkes videója van, amelyeket szintén kár lenne kihagyni!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen