hirdetés
Életmód

Burgundit a hajra - itt az ősz legtrendibb színe!

Kicsit bevállalós, dögös, de mégsem túl extrém és nagyon-nagyon passzol az őszhöz. Így lehetne leginkább jellemezni az évszak legtrendibb színét.
Burgundy Egyszerűen dögös! (Forrás: Hairstylesg.com)
hirdetés

Az idei őszi szezon legdivatosabb színe kétségkívül a burgundi lesz, ami igazi telitalálat. A hűvösebb időhöz nagyszerűen passzol és a legjobb benne, hogy minden bőrtípushoz remekül illik.

Természetesen ebben az esetben is játszhatunk a festési technikákkal, hiszen nem kell ragaszkodni a teljes hajfestéshez.

Kérhetünk a fodrászunktól ombrét, balayage-t vagy akár bármilyen melírt. Sőt, választhatunk visszafogottabb és élénkebb színt is.

Mindazonáltal érdemes megemlíteni azt is, hogy az élénk színek különös odafigyelést igényelnek.

Sem ősszel, sem pedig télen nem szabad elfeledkeznünk a megfelelő UV védelemről. A drogériák polcain már számos olyan terméket találunk (sampon, balzsam stb...), amelyek védenek a naptól, sőt, vannak kifejezetten erre a célra megalkotott hajsprayk is.

Az élénk színek, kifejezetten a vörös árnyalatai gyorsan fakulnak sajnos. Épp ezért tanácsos színvédő termékekkel ápolni a hajunkat.

Mindezek mellett pedig arra is figyelnünk kell, hogy mivel ez a szín feltehetőleg sok ruhától el fog ütni, ezért (ha eddig nem is tettük volna) rendszeresen járjunk el fodrászunkhoz, és ha kell kérjünk egészségügyi vágást, mivel a töredezett hajvégek nagyon látványosak lehetnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen