hirdetés
Életmód

Visszataszító manikűrök, amelyek sajnos egyre divatosabbak

Mikor már azt hisszük, hogy nem érhet minket meglepetés a manikűrtrendek láttán, erre valakinek mindig sikerül rácáfolnia...
Manikűr Mindig meglepetést tudnak okozni az új trendekkel (Forrás: Gunosy.com)
hirdetés

Ami az idei körömtrendeket illeti, mondhatjuk, hogy eléggé visszafogott és extrémitástól mentes volt. A letisztult ásványok mintájára készített manikűröket például mi magunk is elkészíthettük otthon.

Vannak azonban néhányan, akik persze nem elégszenek meg ennyivel. A merész stílussal persze nincs semmi baj, ám van egy bizonyos határ az ízléses, vicces és az undorító kategóriák között.

Már a piercinggel átlőtt körmök is feletettek néhány kérdést, ám az év eddigi legvisszataszítóbb gondolata a vagina-manikűr volt, amelyre még a Cosmopolitan hívta fel a figyelmet, és amely között ugyan lehetett találni 1-2 (!) ízléses művet, ám a legtöbb ilyen stílusban készült köröm tényleg undorító volt.

Most azonban itt van az új őrület, amely talán még az előbb említett trendet is übereli sajnos. A Deadly Beauty and Nails Studioban dolgozók fejéből ugyanis az a csodás ötlet pattant ki, hogy halott bogarakat, pókokat építenek a körmökbe.

Természetesen, hogy a hatás ne legyen túl fura (?) a manikűrösök sok-sok csillámmal és persze kövekkel, masnikkal "dobják fel" a körmöket.

Ennek a trendnek is csak a képzelet szab határt. A vendégek kérhetnek pókokat, katicabogarat, esetleg kígyóbőrt is a manikűrre, ám talán a legvisszataszítóbb, amikor valaki egy kis csikóhalat rakatott fel.

A legnagyobb probléma viszont az, hogy egyre többen kérik ezt a stílust, utána pedig meg is mutatják a közösségi oldalakon.

Mi azért reméljük, hogy mihamarabb lecseng ez az őrült trend.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen