hirdetés
Életmód

Szuper stílusos frizurák az irodába

Ne bújjunk mindig a szoros konty és a szimpla lófarok mögé!
Haj Elegáns és izgalmas!
hirdetés

Sok munkahely bizony megköveteli, hogy mindig elegánsan érkezzünk az irodába. Így persze nehéz kibontakoztatni a saját stílusunk. Gondolunk most a ruhára, a sminkre illetve a frizurára is.

Azok, akik hosszú hajjal rendelkeznek, hajlamosak megmaradni a ilyen esetekben a kontynál, illetve a sima lófaroknál (különösen nyaranta). Persze ez is egy megoldás, ám egy idő után azért mégis unalmassá válhat, hogy így viseljük a frizuránkat.

Sokan talán azt gondolják, hogy az izgalmas, stílusos módon elkészített hajak nagyon időigényesek, így inkább bele se fognak a kipróbálásukba. Pedig nem biztos, hogy ez igaz. Csupán meg kell találnunk a számunkra legmegfelelőbb ötletet és persze nem árt egy jól érthető videó sem, amelyek lépésről lépésre elmagyarázzák, hogy mit is kell tennünk.

Az alábbi felvétel szerencsénkre pont ilyen, így a frizura elkészítésének minden pontját tökéletesen átláthatjuk és gyakorolhatjuk.

Mindenképpen érdemes adni a dolognak egy esélyt. Viszont fontos, hogy először akkor próbáljuk ki, amikor épp nem szenvedünk időhiányban és ráérünk egy kicsit gyakorolni.

Amint berögződnek a mozdulatok, hipp-hopp menni fog egy izgalmas, stílusos de elegáns frizura elkészítése még a reggeli rohanás közepette is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen