hirdetés
Életmód

Elragadó tetoválások a minimalizmus és letisztultság jegyében

Ahmet Cambaz munkái olyan bájosak, hogy grafikái még a legvisszafogottabbakat is levehetik a lábukról.
Tetoválás Elragadó mikrografikákat készít a művész (Forrás: Instagram / ahmet_cambaz)
hirdetés

A 21. századot tapossuk, és bár egyre elfogadottabb, ha valaki tetoválását varrat magára, azért még mindig vannak, akiket ki tudnak akasztani a feltűnő minták.

Mert, ha tetoválásról beszélünk, sokak agyában egy harsány, némiképp túlzó és színes rajz jelenik meg, holott egyáltalán nem biztos, hogy a tetkó mindig ilyen.

Vannak, akik az önkifejezés egyik formájának tartják, és vannak, akik csupán divatból, esetleg dekoráló jelleggel varratják magukat.

A lényeg, hogy mindig az ízlésességre törekedjünk, legyen szó bármilyen méretű és színű mintáról, írásról.

A letisztult és minimalista stílus a tetoválásokra is nagy hatással van már egy ideje. És ha erről az irányzatról beszélünk, mindenképpen érdemes megemlíteni Ahmet Cambaz nevét is.

Az illusztrátor egykor mesefigurákat készített egy magazinnak, ám miután viszontlátta mintáit tetoválásként, teljesen új értelmet nyert a rajzok jelentése.

Cambaz kerüli a harsány, kihívó színeket. Műveit a letisztultság jellemzi, ennek ellenére mégis képes elérni, hogy a minimalista és dekoratív megjelenés mellett, szembetűnjön a tetoválás.

A művész munkái gyönyörűen megférnek az extrémebb, illetve a visszafogottabb stílus kedvelői körében is, és mi csak reméljük, hogy még sok grafikát láthatunk tőle.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen