hirdetés
Életmód

Egészen furcsa macaront kezdett árulni egy New York-i cukrászda

A macaron egy közkedvelt, szép és sokoldalúan elkészíthető desszert. Ami azonban a változatosságát illeti, egy New York-i cukrászda minden bizonnyal kissé túlzásba is esett, ugyanis Cheetos ízesítésben kezdte készíteni...
Cheetos macaron Cheetos macaron (Forrás: karascouturecakes.com)
hirdetés

New Yorkban egy cukrászda furcsa ötlettel állt elő – feltalálta ugyanis a Cheetos ízesítésű macaront. Még csak nem is arról van szó, hogy macaron formába öntöttek volna egy sós nassolni valót, hanem egyenesen az édes desszertet ízesítik – a fehér csokoládés ganache mellett – sajtporral és Cheetos-szal.

Az egész a Macaron Parlour tulajdonosa, Christina Ha ötlete volt, aki azután kapott ihletet, hogy a sajtpor felhasználásán kezdett gondolkozni, miután ilyen terméket vásárolt magának. Néhány éve halloweenkor jutott eszébe, hogy a macaront ötvözhetné a sajtporral...

A Cosmopolitan szerint egyébként a macaron meglehetősen ízletes. A magazin úgy írta le a desszertet, mint amelynek alapját a megszokott, mennyei liszt-habcsók képezi, csak éppen a színe feltűnő narancssárga, és a benne lévő töltelék egy kissé „vad”.

A cheetosos, fehér csokis ganache-ban tejszín, illetve apróra tört Cheetos-darabkák is vannak, és állítólag egészen olyan az íze, mint egy nagyon édes, cheddar-ra emlékeztető Cheetos-krémnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen