Életmód

Magasabb jegyárakkal ugyan, de újranyit a Dagály

Noha a korábbinál valamivel magasabbak lesznek a jegyárak, keddtől ismét lehet strandolni az újjáépült Dagály strandfürdő és uszodában. Az eredetileg augusztus 10-re tervezett nyitást 17-ére halasztották, aminél végső soron korábban megnyit a létesítmény.
Dagály strandfürdő és uszoda Egyelőre a szabadtéri létesítményeket használhatják a látogatók (Készítette: Christo - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=53392715)

Kedd déltől nyit újra a nagyközönség előtt a Dagály strandfürdő és uszoda, a hírt megerősítette Balogh Sándor, a Bp2017 társaság gazdasági igazgatója – írja az InfoStart.

Egyelőre a szabadtéri létesítményeket használhatják a látogatók – vagyis az 50 és 25 méteres medence, a pillangó medencék, a gyógyászati részleg és wellness átadására később kerül sor. A vasárnapi nap kivételével 10 és 15 óra között a vendégek a strand melletti Duna Aréna egy 50 méteres medencéjét is használhatják.

A jegyárak tekintetében a korábbiakhoz képest emelkedés történt, így miközben eddig a felnőtt belépő hét közben 2000, most 2500 forint lesz, hétvégén pedig az eddig jellemző 2400 forintról emelkedik 2700 forintra.

A gyerekeknek, nyugdíjasoknak és diákoknak hétköznap 2100, hétvégén pedig 2300 forint lesz a belépő, míg két felnőttnek és két gyereknek hétköznap 7100, hétvégén 7700, egy felnőttnek és két gyereknek pedig hétköznap 4600, hétvégén pedig 5000 forintba kerül a jegy.

A Dagályt a Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt. éves, fél-, és negyedbérlettel rendelkező bérletes vendégei az átjárhatóság szabályainak figyelembe vételével használhatják.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen