Életmód

Az egyedi gyerekszoba bútor

Hogyan tedd a gyermeket szobáját egyedivé? Ez egy olyan kérdés, ami sokakban felmerül, de nem olyan egyszerű választ találni rá. Hiszen ahány gyermek annyi vágy, annyi álom, annyi lehetőség. Lehetőség arra, hogy megadd neki amire vágyik.
Egyedi gyerekszoba bútor Legyen egyedi a gyerekek birodalma is

Minden szülő ismeri azt az érzést, amikor boldog várakozással rendezi be gyermeke leendő szobáját. Tele van elképzelésekkel, lehetőségekkel, melyeket szeretne megvalósítani mielőtt megszületik a picúr. Igen ám, de hol találunk olyan bútort, ami nem jön szembe minden második lakásban? Nem egyszerű, hiszen korlátozottak a lehetőségek, nehéz igazán egyedi gyermekbútort találni manapság, de nem lehetetlen.

Hiszen a gyerekszoba legyen egy mesebirodalom, legyen egyben a nyugalom szigete, valamint legyen maximálisan gyerekbiztos és biztonságos. Éppen ezért ismerje meg a Kandy gyermekbútorait, melyik egyedi gyártás alapján készülnek, kifejezetten új kis tulajdonosaik minden vágyát alapul véve. 

Mit nyújtanak, amit más gyerekbútor nem? Íme a lista:

  • A biztonság az első helyen szerepel, mivel lekerekített, kifinomult bútoraiknak köszönhetően garantált, hogy a csöppségre nem leselkednek sarkok nyújtotta baleseti források. Természetesen mindent nem tud kiküszöbölni egy bútor, tehát azért érdemes a sarkában lenni a kis felfedezőnek, mielőtt odacsukja a fiókkal az apró ujjakat.
  • Tartós, minőségi, kiemelkedő vastagságú elemekből készül, tehát nem fog eltörni, szétesni az ágy attól, hogy a gyermek ugrál benne egy kiadósat, vagy esetleg búvóhelyként használja a szekrényt és becsücsül egy kis időre. A minőségre az is garancia, hogy az ajánlás sosem marad el, hiszen, ami jó, ami bevált, arról az ember szívesen beszél másoknak is.
  • Könnyen takarítható, ami egy elég lényeges szempont. Hiszen nem mindegy, hogy mennyi ideig vakarjuk a szekrényt, ha a kis művész kifestette egy kis popsikrémmel, vagy esetleg más, színes anyaggal. Tehát praktikus és a takarítása sem húzódik el.
  • Végül, de nem utolsó sorban rendkívül mutatósak a Kandy gyerekbútorok, tehát nem kell sokáig várni egy kis dicséretre, amibe némi irigység is megbújhat. Arról nem is beszélve, hogy a kis pajtások hasonlóért fogják nyúzni a szüleiket, hiszen olyan klassz kis kuckót rendeztünk be a csemeténknek. Kell ennél több elismerés?

Amitől pedig igazán eredeti minden bútoruk, az az, hogy a gyermekünknek készültek. Az ő vágyait és elképzeléseit figyelembe véve, nem pedig másét és nem tucatgyártmány. Éppen ezért legyen szó Jégvarázsról, Verdákról, lovagkorról vagy hercegnőkről, bármiről, amit elképzel a gyermek, a Kandy-nál mindennek a megvalósítására készen állnak, hogy a lurkó boldog legyen! Hiszen az ő boldogságuk a mi boldogságunk!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen