Életmód

Feromonos női parfümök- igaz vagy csalás?

Rengeteg helyen olvashatunk a feromon pozitív hatásáról a párválasztásra. Sokak szerint egy csodaszer, amit mindenkinek ki kellene próbálnia, szagolnia, hiszen a hatása garantált. Lássuk, mi a titka a feromonnak, amitől megőrülnek a férfiak és a nők is?!
Nő és férfi - 2018. november 20 Forrás: szexvital.hu

Az állatvilágból ismerhetjük leginkább a feromon jótékony hatását, mivel ez nagyban befolyásolja a párválasztást és az utódnemzést. Ez mind szép és jó, de semmi nem bizonyítja, hogy ugyanez az embereknél is jelen van. Persze felmerül a kérdés, hogy miért van az, hogy egyes emberek illatát sokkal vonzóbbnak találjuk, mint másokét? Vagy miért van, hogy másnál a legjobb parfüm is taszít minket, mintha büdös lenne? Tehát azt kijelenthetjük, hogy valaminek lennie kell, ami ilyen hatással van az emberekre, akár feromonnak hívjuk, akár másnak. Hiszen lehet ez a szerelem első látásra, akkor is kell, hogy működjön a szaglásunk, mert akinek nem jön be az illata, az iránt nem érzünk nemi vágyat, de aki iránt nem érzünk vágyat, annak az illata se fog tetszeni.

Elvileg a feromon tartalmú parfümöket arra találták ki, hogy az ellenkező nem számára kedvezőbb illatúnak tüntessen fel, így keltve fel a kiszemelt érdeklődését. Akadnak, akik váltig állítják, hogy a feromon tartalmú parfümnek nagy szerepe volt abba, hogy a találkozásuk egy arra fogékony emberrel, szexuális aktussal végződött.

Röviden összefoglalva a feromon tartalmú parfümöknek az a szerepe, hogy amint magunkra permetezzük őket, akkor alkalmazkodik a testünk, bőrünk illatához. Lehet, hogy ez a nyitja annak, hogy ugyanazt az illatot használva sem lesz 2 embernek ugyanolyan illata.

Míg a hagyományos parfümök remekül érvényesülnek a nyakon, csuklón, hajon, addig a feromonos parfümök számára a leghatásosabb helyek a következők:

  • hónalj
  • lágyék
  • nyak hátsó része

Amennyiben nem a fenti helyeken használjuk, úgy a hatás nem elég intenzív.

A hamisítók ezt a piacot is elérték, így sajnos gyakran találkozni olyan parfümmel, amit feromonosnak hirdetnek, a valóságban pedig a közelében sem jár a történetnek. Ez igazából azért szomorú, mivel,ha olyan illatot sikerül szereznünk, ami nem valódi, akkor azt hihetjük, hogy ez az egész csak átverés. Ezért fontos, hogy minden esetben megbízható helyről szerezzük be a kiválasztott parfümöt.

Mindenképp érdemes kipróbálni a Pherofemferomonos parfümöt nőknek, ami kicsit erőteljesebb, harsányabb, illat, míg, ha szelídebbre és frissebbre vágyunk, akkor a Tabooforherferomonos parfüm lehet a tökéletes választás. Csak hintsünk magunkra belőle a fent említett helyekre és a hatás garantált. Ha pedig biztosra mennénk, akkor a JO feromon dezodor nőknek kell nekünk, mivel a golyós kivitelnek hála csak be kell kenni a megfelelő területeket így áradni fog belőlünk a feromon a legkisebb mozdulat hatására is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen