Életmód

Így teremthetsz családias hangulatot az új lakásodban

Egy új lakás tele van lehetőségekkel. A kreatív természetűeknek a lakberendezés igazi játszótér, hiszen szinte végtelen stílus, bútor, szín és forma áll rendelkezésre, amelyek kombinációjából megszületik majd az az egyedi atmoszféra, amelyben a berendező a legjobban érzi magát. Sokan, bár jó érzékkel válogatják össze a szép holmikat, ezek harmonikus egységéből valahogy mégsem születik meg az Otthon. Íme, egy szuper személyre szabott ötlet, ha továbbra is ott motoszkál a fejedben az az érzés, hogy valami még hiányzik.
Vászonkép a felon - 2018. november 20. Forrás: vaszonkepszalon.hu

Minden család életében vannak nagy pillanatok és szép emlékek. Legyen az egy diplomaosztó, egy szakmai előléptetés, egy romantikus naplemente nézés a Balaton parton, vagy az első alkalom, amikor a gyerkőc jóízűen majszolja a görögdinnyét a nagymama kertjében.Ezek azok a különleges momentumok, amik a család összes tagját kellemes érzésekkel árasztják el és ezek lehetnek azok, amelyekre emlékezve könnyebb leküzdeni a hétköznapi nehézségeket is.

Nem véletlen, hogy az utóbbi időben egyre népszerűbbek azok a megoldások, amikor sok kisebb-nagyobb családi képpel borítanak egy falfelületet. Azzal, hogy a közös élményeket és érzéseket fotók formájában megtestesítjük és kivetítjük emlékekeinket a falra, nem csupán otthonossá varázsolhatjuk lakásunkat, de a pozitív érzésekből minden nap új energiát meríthetünk.

A fotók elrendezésétől függően egészen különböző hatásokat érhetünk el, lehet avégeredmény minimalista, mérnöki pontossággal megtervezett vagy bohém hatású. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, csak a személyiségünkhöz legközelebb állót kell megtalálni.A formákat és a méreteket kedvünk szerint variálhatjuk, de érdemes kisebb méretű képekkel kezdeni, például 25*25 cm vagy 30*20 cm-esekkel. A képek lehetnek fekete – fehérek vagy színesek, ez egyéni ízlés és a már meglévő berendezés függvénye is. Például egy egyszínű, élénk (narancssárga vagy piros) színű falon nagyszerűen mutat a gondosan elrendezett monokróm vászonfotók kavalkádja. A képek közé bátran válogathatunk közös emlékeket idéző helyszínekről, tárgyakról, kedves emlékekről vagy eseményekről készült vászonképeket is.

Bármely variációt választjuk, abban biztosak lehetünk, hogy az eredmény személyes és meghitt lesz. A dekoráció nagy előnye, hogy folyamatosan bővíthetjük az életünk változásait, nagy eseményeit tükröző pillanatokat megörökítő képekkel. A kivitelezés legigényesebb és legelegánsabb formája, ha a fotókat valódi vászonra nyomatjuk és vakrámára feszíttetjük. A Vászonkép Szalon megbízható és minőségi megoldást nyújt mindarra, ami az ötlettől a falig történik egy vászonképpel. Gyors és személyre szabott munkafolyamatokkal dolgozik, és kiemelt figyelmet fordít az ügyfélelégedettségre. A Vászonkép Szalon munkatársaival könnyen felvehetjük a kapcsolatot emailben vagy telefonon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen