Életmód

Milyen lesz 2019 eljegyzésigyűrű divatja?

Bemutatunk ma 5 eljegyzési gyűrű fajtát, ami biztosan divatos lesz az következő évben. A képgyűjtő oldalak és a nagy divatmárkák szerint ez az öt eljegyzésigyűrű-típus lesz a legdivatosabb 2019-ban. Lássuk is, hogy melyek ezek!
Milyen lesz 2019 eljegyzésigyűrű divatja? Milyen lesz 2019 eljegyzésigyűrű divatja? (Forrás: eljegyzesigyuru.hu)

A színes kövek

Jövőre is nagy divat lesz színes köveket foglalni az eljegyzésigyűrűbe. Ezt főleg azért kedvelik a párok, mivel egyediséget kölcsönöz a gyűrűnek, így utalva szerelmük egyszeri és megismételhetetlen voltára. Előszeretettel alkalmazzák a színes gyémántot, de számos egyéb, színes drágakő is szóba jöhet, például jól mutat a zafír az eljegyzési gyűrűben. Jó választás lehet még a rubin, mert ez a két említett kő keménységük miatt, évekkel később is eredeti a csillogásában és színében fog pompázni. A mindennapi használat során a különböző kövek veszíthetnek fényükből és csillogásukból, ezért mindenképp érdemes alaposan átgondolni a választást.

Art deco gyűrűk

Egyre többen keresnek rá a világhálón az art deco gyűrűkre, amiknél a kő helyén egy komplett képzőművészeti alkotás van, ami a gyémánt, mondhatni egyeduralmát hivatott megtörni. Gyakori az is, hogy akár érdemi méretű vagy mennyiségű kő nélkül készül, vagy például lapis lazuli, vagy ónix felhasználásával. Nem ritkák a zománcozott darabok és akár az üveget tartalmazókat is megtalálhatjuk köztük. Éppen ezért ne ijedjünk meg a méretétől, sem pedig attól, hogy nem a szokványos értelemben vett eljegyzésigyűrű.

Az örök visszatérő

A gyöngyök divatja valahol állandó. Vannak időszakok, amikor nagy teret kapnak, de vannak, amikor inkább a háttérbe szorulnak. 2019 is egy olyan év lesz, amikor újra előtérbe kerülnek, főleg, ha egy pici gyémánt is van mellettük. Ezzel válik igazán egyedivé és hangsúlyossá.

A körte forma

A körte, vagy vízcsepp formájú darabok is töretlenül népszerűek. Ennél a típusnál egy nagyobb, hangsúlyosabb gyémántot vesznek körben kisebbek, amik összességében egy körte alakzatot alkotnak. Rendkívül dekoratív, hiszen eltér a megszokottól, sőt, ha még egyet csavarnánk rajta, akkor még átütőbb a hatás egy színes kővel. Ez lehet a nagyobb, de lehetnek színesek a kisebb kövek is, vagy legalábbis azok egy része.

A méret a lényeg

Végül pedig jövőre a vastagabb gyűrűk hódítanak majd. Természetesen nem ilyen egész ujjpercet elfoglaló darabokra kell gondolni, de ha választhatunk a vékony, illetve a vastagabb között, igenis az utóbbi lesz az igazán trendi. Természetesen hozzá tartozik, hogy bár a férfiak preferálják a vastag gyűrűket, lesznek belőle igazán nőies, kövekkel díszített darabok is.

Ha jobban megnézzük, egy igazán összetett és izgalmas évnek nézünk elébe eljegyzési gyűrűk terén is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen