Gazdaság

Amerikai sportbár-hálózat jöhet Magyarországra

Prémium kategóriás körülmények között lehet majd sportmérkőzéseket nézni. Vajon van rá igény?
The Titled Kilt The Titled Kilt lányok (Forrás: Bluegrasspreps.com)

Prémium sportbárt nyitna Magyarországon az amerikai székhelyű The Titled Kilt franchise - írja a Franchising.hu. Ehhez keres marketing orientált, vendéglátásban tapasztalt és pénzügyileg erős befektetőket.

Mindezre szükségük is lesz, hiszen a rendkívül kompetitív magyarországi éttermi vendéglátás ágazatban manapság már csak akkor lehet valaki sikeres, ha az hosszútávon minőségi termékeket, elsőosztályú kiszolgálást, szolgáltatást biztosít vendégeinek, és még saját egyedi koncepcióval is rendelkezik.

A The Titled Kilt márkát még 2003-ban alapították Las Vegasban, aminek a koncepciója egyszerű: egy kelta sportbár, ahol vonzó pincérnők és pincérek szolgálnak fel a hálózat védjegyévé vált Kilt Girls és Kilt Boys munkaruhában. Az ötlet annyira bevált, hogy világszerte azóta már több mint 100 sportbár működik eme márkanév alatt. Ezekben a bárokban ráadásul az ételkínálat is sajátos, mivel hagyományos és kortárs amerikai, ír és skót ételek, valamint mintegy harminc csapolt és üveges sör közül lehet választani. Az étel és ital mellett meg több tucat plazma tévé biztosítja a változatos sport programokat, vagyis sok hazai kocsmával ellentétben egyszerre több sporteseményt is lehet majd követni.

A hálózat expanziójárt Közép-Európában felelős Edwards Global Services vállalat igazgatója, William Edwards úgy nyilatkozott, hogy olyan cég csatlakozhat itthon a fracnhise-hoz, ami marketing orientált, rendelkezik vendéglátási tapasztalattal, ismeri a helyi piacot és hozzáfér vonzó helyszínekhez. Azt is figyelembe kell venni, hogy a The Titled Kilt sportbárok átlagos alapterülete 450-900 négyzetméter.

A lap a globális adatok láttán egy The Titled Kilt étterem és sportbár megnyitását nagyjából egymillió dolláros beruházásnak értékelte, ami magában foglal minden költséget a szükséges licencek megvásárlásától, az üzlethelyiség rendszerkövetelményeknek megfelelő kialakításán át az étterem berendezéséig, megnyitásáig.

Nem ez lenne egyébként az első prémium sportbár franchise Magyarországon: a szintén dekoratív pincérnőiről híres Hooters 2012-ben nyitotta meg első (és ez idáig egyetlen) éttermét Budapesten.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Egyéves a Mol Limo

Egyéves a Mol LimoSztrájkhelyzet van a Tescónál

Sztrájkhelyzet van a Tescónál


TESCO,     ÁRUHÁZLÁNC,     SZTRÁJK

Ismét emelkedett a gázolaj ára

Ismét emelkedett a gázolaj ára


GÁZOLAJ,     MOL,     ÜZEMANYAG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen