hirdetés
Gazdaság

Távozik a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója

Zolnai György elnök-vezérigazgató közös megegyezéssel távozik a Budapest Bank éléről, vezetői feladatait március 31-ig látja el, utódjának keresése folyamatban van - közölte a bank szerdán az MTI-vel.
Budapest Bank Távozik a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója (Forrás: napi.hu)
hirdetés

A tájékoztatás szerint a vezérigazgató személyes karriercéljait követve távozik a banktól, utódlásáról a közeljövőben születik döntés.

Mint írták, vezetése alatt a Budapest Bank megerősítette pozícióját a nagybanki élmezőnyben. Zolnai György 2011 júliusa óta áll a bankcsoport élén, 2015 és 2016 során sikeresen vezette át a bankot a tulajdonosváltás folyamatán.

A tulajdonos képviseletében Bártfai-Mager Andrea kormánybiztos a közleményben elmondta: a bank az állami tulajdonlás elmúlt másfél éve alatt sikeres volt. Teljesítménye 2016-ban kiváló, és a 2017-es üzleti terv is jó alapot ad a további növekedéshez.

A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, országos hálózata csaknem 100 bankfiókot foglal magában, a nyolc hazai nagybank egyike.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Jön a Snapchat IPO - felkészülünk a rakéta kilövésre

Jön a Snapchat IPO - felkészülünk a rakéta kilövésre


XTB,     RÉSZVÉNY,     SNAPCHAT

hirdetés
Újabb robusztus bővülés 2016-ban a K&H Bank eredményeiben

Újabb robusztus bővülés 2016-ban a K&H Bank eredményeibenNem blöffölt Trump, megerősítette a kongresszusnak is a korábbi ígéreteit

Nem blöffölt Trump, megerősítette a kongresszusnak is a korábbi ígéreteit


SAÁGHY PÁL,     EQUILOR,     TRUMP

Csökkent a benzin, nőtt a gázolaj ára

Csökkent a benzin, nőtt a gázolaj ára


BENZIN,     GÁZOLAJ,     ÜZEMANYAG

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen