hirdetés
Gazdaság

Ismét nyerhetnek tárgynyereményt a lottózók

Április végén ötven nyereményautót sorsol ki a Szerencsejáték Zrt., köztük húsz SEAT Aronát, tizennégy Volkswagen Golf Variantot, tíz Volkswagen Passatot és hat Volkswagen Arteont.
Szerencse Autókat és pénznyereményeket is kisorsolnak azok között, akik most próbára teszik a szerencséjüket... (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

A Szerencsejáték Zrt. különleges Ötöslottó akcióval készül – április 16. és 29. között ugyanis az akciós pénznyereményeken felül ötven nyereményautót is kisorsolnak – írja a Népszava. A lap szerint az idei első Szuper Szerencsehetek alkalmával

  • 20 SEAT Arona,
  • 14 Volkswagen Golf Variant,
  • 10 Volkswagen Passat, valamint
  • 6 Volkswagen Arteon

találhat gazdára.

A lap felidézi, az ötöslottó történetének első két évtizedében szinte havonta lehetett értékes tárgyakat nyerni, az első, 1957. április ötödikén megtartott tárgynyeremény-sorsolás pedig máris rendkívül sikeresnek bizonyult.

Az első évtizedekben tartott 250 sorsolás alkalmával 505 öröklakást, 224 családi házat, illetve üdülőt, továbbá 590 autót nyertek a szerencsések.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Magyarország a 6. legnagyobb vetőmag exportőr a világon

Magyarország a 6. legnagyobb vetőmag exportőr a világonhirdetés
Emelkedett az üzemanyagok ára

Emelkedett az üzemanyagok ára


BENZIN,     ÜZEMANYAG,     GÁZOLAJ

Sztrájkba kezdtek a szerbiai Zastava fegyvergyár dolgozói

Sztrájkba kezdtek a szerbiai Zastava fegyvergyár dolgozóihirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen