hirdetés
Gazdaság

Szijjártó fogadta a versenypolitikáért felelős uniós biztost

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadta Margrethe Vestager versenypolitikáért felelős uniós biztost - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) pénteken az MTI-vel.
Szijjártó Péter fogadta a versenypolitikáért felelős uniós biztost A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadja hivatalában Margrethe Vestager versenypolitikáért felelős uniós biztost 2018. június 1-jén. MTI Fotó: KKM
hirdetés

Közleményük szerint Szijjártó Péter elmondta, hogy Magyarország erős és versenyképes Európai Unióban érdekelt. Ehhez arra van szükség, hogy az Európai Unión belüli versenynek is legyen tere.

Magyarország a gazdaságpolitikáját a jövőben is a munkahelyteremtésre és az alacsony adókra fogja alapozni - olvasható a KKM közleményében.

Szijjártó Péter fogadta a versenypolitikáért felelős uniós biztostA Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j2) fogadja hivatalában Margrethe Vestager versenypolitikáért felelős uniós biztost (b2) 2018. június 1-jén. MTI Fotó: KKM

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Oroszország pótvámokat vet ki amerikai termékekre

Oroszország pótvámokat vet ki amerikai termékekre


OROSZORSZÁG,     USA,     PÓTVÁM

A NAV közzétette a júliusban elszámolható üzemanyagárakat

A NAV közzétette a júliusban elszámolható üzemanyagárakat


NAV,     ÜZEMANYAG,     ADÓ

Palackozott üdítőitalt vontak ki a forgalomból

Palackozott üdítőitalt vontak ki a forgalombólhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen