Gazdaság

Budapest és Doncaster között közlekedő járatot indít a Wizz Air

Az új alacsony viteldíjas járat hetente háromszor indul majd útjára a Doncaster Sheffield Repülőtérről a Travel Trade Gazette szerint.
Wizz Air gép Az új alacsony viteldíjas járat heti háromszor indul (By Curimedia - Airbus A320-233 Wizz Air HA-LPE, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=24223959)

A viteldíj a TTG szerint 17,99 fonttól indul, ami nagyjából 6100 forintnak felel meg. A járat október 29-én indul, ezt követően hétfői, szerdai és pénteki napokon közlekednek a gépek Budapest és a Doncaster Sheffield Repülőtér között.

A Wizz Airnek ez már a második olyan új járata, amely a yorkshire-i repülőtérre közlekedik, hiszen korábban ebben az évben Debrecenből induló járat bevezetését jelentették be – amely egyébként decemberben startol.

Owain Jones, a Wizz Air vállalatigazgatója azt mondta, a Budapesti útvonalnak köszönhetően az Észak-Angliában élő embereknek lehetősége nyílik könnyedén elérni Európa egyik leggyönyörűbb és legélettelibb fővárosát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Egyéves a Mol Limo

Egyéves a Mol LimoSztrájkhelyzet van a Tescónál

Sztrájkhelyzet van a Tescónál


TESCO,     ÁRUHÁZLÁNC,     SZTRÁJK

Ismét emelkedett a gázolaj ára

Ismét emelkedett a gázolaj ára


GÁZOLAJ,     MOL,     ÜZEMANYAG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen