hirdetés
Gazdaság

Projektre szabott csapadékvíz tisztítási megoldásokat kínál a Pureco

A vizek mennyiségi és minőségi védelme korunk egyik legnagyobb feladata és kihívása egyben. A lehullott csapadék gyűjtése, tisztítása és tárolása elemi fontosságú, ám mindez komoly akadályokba ütközik a burkolt felületekről lemosódó szennyezőanyagok miatt. A különböző útépítési, fejlesztési projekteknél ezért már a tervezési fázisban nélkülözhetetlen az esővíz elvezetésére és tisztítására gondolni.
Projektre szabott csapadékvíz tisztítási megoldásokat kínál a Pureco Projektre szabott berendezésekkel a csapadékvíz tisztításáért
hirdetés

A közúti forgalom folyamatos növekedése súlyos károkat és veszteségeket okoz. A gépjárművek működésük során jelentős mennyiségű gáznemű, folyékony és szilárd szennyező anyagot bocsátanak ki, káros nehézfémekkel szennyezik környezetünket és az utakra hulló csapadékot. Az esővíz, egyik legfontosabb természeti kincsünk, így elvezetése és tisztítása létfontosságú. Az utakról, autópályákról és parkolókról lefolyó csapadékot mára már csak a megfelelő vízminőséget biztosító előkezelést követően lehet a befogadóba vezetni.

A Pureco Kft. mély szakmai tudással és elkötelezettséggel végzi munkáját a csapadékvíz-gyűjtés, -tisztítás, és a környezeti kármentesítés területén.  Fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínál partnereinek. Projektre szabott berendezésekkel teszi lehetővé a csapadékvíz tisztítását, termékpalettájukon egyaránt megtalálhatók a vasbetonból, polietilénből gyártott olajleválasztó berendezések, valamint acél csövek is.

Termékükkel, az ENVIA CRC-vel hatékony és biztonságos megoldást kínálnak a parkolói közlekedési utak lefolyó csapadékvizeinek előkezelésére. A könnyen és gyorsan telepíthető, gazdaságos ÉME-engedéllyel rendelkező olajfogó technológia a karbantartási, tisztítási periódusok között biztosítja az átbocsátott víz szennyezőanyag tartalmának határértéken belül tartását.

A vállalatnak saját fejlesztésű műanyag-tartályos olajleválasztó berendezése is van, mely számos vitathatatlan előnnyel rendelkezik. Az ENVIA TNB könnyen mozgatható, alacsony a beépítési mélysége, helyigénye pedig kicsi. Jellemzően alkalmazható mélygarázsoknál, benzinkutaknál, kézi autómosóknál és kisebb parkolóknál is. Amennyiben a projekt szempontjából szükséges vagy az ügyfél igényei úgy kívánják, lehetőség van a berendezés integrált szivattyú kamrával történő gyártására is.

Az ülepedő, felúszó és lebegő anyagokkal szennyezett vizek megtisztítására saját fejlesztésű vasbeton tartályos hordalék és olaj-leválasztó berendezést találunk a Pureco-nál. Az ENVIA TNC a rendeltetése szerinti szennyező anyagokat (iszapot, olajos iszapot, felúszni képes ásványolaj származékokat) tartja vissza, ezek vízből való leválasztását végzi.

A csapadékvíz tisztítási megoldások köre ezzel még közel sem merül ki, a további termékekről és a technológiával kapcsolatos részletekről kérdezze bátran a Pureco Kft. munkatársait.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Az MNB korlátozza a betétek kifizetését az NHB Banknál 30 napon át

Az MNB korlátozza a betétek kifizetését az NHB Banknál 30 napon át


MNB,     BANK,     NHB BANK

Varga Mihály: rekord alacsony kamatozású a panda kötvény

Varga Mihály: rekord alacsony kamatozású a panda kötvényhirdetés
Újabb emeletes motorvonat szállításáról írtak alá megállapodást

Újabb emeletes motorvonat szállításáról írtak alá megállapodást


KISS,     MOTORVONAT,     VONAT

MNB: február 1-től kerülnek forgalomba az új 500 forintos bankjegyek

MNB: február 1-től kerülnek forgalomba az új 500 forintos bankjegyek


MNB,     500 FORINT,     BANKJEGY

Csökken a gázolaj ára

Csökken a gázolaj ára


MOL,     GÁZOLAJ,     BENZIN

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen