Gazdaság

Gazdaságos és minőségi konténerkutakat kínál a Multicore

Számos beruházónak jelent problémát a ’90-es évekből magmaradt olcsó konténerkutak mindennapos javítgatása. Az elavult rendszerek nehézkes szervízelése sokaknak okoz fejfájást, hiszen alkatrészt találni igen bonyolult, és ha az egyik hibát sikerül is kiküszöbölni, akkor néhány héten belül jön a következő. Szerencsére már nem kötelező ezekkel az elavult kutakkal dolgozni, hiszen van már olyan megoldás, ami modern és gazdaságos egyszerre. Mutatjuk.
Gazdaságos és minőségi konténerkutakat kínál a Multicore Gazdaságos és minőségi konténerkutakat kínál a Multicore

A konténerkút használata az üzemanyag tárolás legbiztonságosabb módszere, hiszen ez egyaránt védelmet nyújt az üzemanyagtartálynak, a kiszolgáló rendszernek és magának az üzemanyagnak is. A Multicore Kft. csúcskategóriás megoldásokat kínál ezen a területen, kedvező áron. Rendszerükolyan minőségi komponensekből áll, melyek hosszú ideig zavartalan működést biztosítanak.

A Multicore Kft.nagy szakmai múltjának és országos szervizhátterének köszönhetően a piac egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Az általuk forgalmazott konténerkutak rengeteg terhet vesznek le a megrendelők válláról, hiszen olyan szakemberek segítenek országszerte karban tartani a kutakat, akik pontosan tudják, hogy mikor, mi okozza a hibát, amit zökkenőmentesen és gördülékenyen képesek elhárítani, így a szervizelés is rendkívül egyszerűen és gyorsan történik.

A sokéves tapasztalatnak köszönhetően a cég jól ismeri a beszállítók kínálatát, így tudja, hogy melyek a legmegbízhatóbb, prémium minőségű termékek. Ezek felhasználásával valósították meg konténer kútjukat, amely sokkal korszerűbb szerkezettel rendelkezik, mint a régi kutak.

A Multicore Kft. konténerkútjának kifejlesztésénél a hosszútávú megoldást tartotta szem előtt. Olyan rendszert terveztek, amely minőségi alapanyagainak köszönhetően stabilan működik. Mivel az egyes elemeket megbízható gyártóktól rendelik, így az alkatrészellátás 10 év múlva sem fog gondot okozni. Ezek felhasználásával két termékcsaládot valósítottak meg nagyszerű ár–érték aránnyal. Az Optimum Line és a Prefessional Line töltőállomás családokat, amelyek a legteljesebb szolgáltatást kedvelők felhasználási igényeit is kielégítik.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Egyéves a Mol Limo

Egyéves a Mol LimoSztrájkhelyzet van a Tescónál

Sztrájkhelyzet van a Tescónál


TESCO,     ÁRUHÁZLÁNC,     SZTRÁJK

Ismét emelkedett a gázolaj ára

Ismét emelkedett a gázolaj ára


GÁZOLAJ,     MOL,     ÜZEMANYAG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen