Gazdaság

Mit kell tudni a szállítmányozásról?

A több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkező MS City Audit Kft.-re nyugodtan rábízhatjuk a különféle szállítmányozási, közlekedési és logisztikai ügyeinket.
MS City Audit Kft. - 15 éves tapasztalattal rendelkező szállítmányozási, közlekedési és logisztikai cég Mit kell tudni a szállítmányozásról?

A szállítmányozás egy nagyon nehéz és összetett szolgáltatás, hiszen a határokon túlnyúló vállalati struktúrák miatt nemzetközi és magas színvonalú szaktudást tesz szükségessé. Teljeskörű felkészültséget igényel a pénzügyi áttekinthetőség és a hatékony kockázatkezelési folyamatokban.

Az üzleti terveket úgy dolgozzák ki, hogy a munkaerő mobilitásának és a globalizáció jelen helyzetét tekintik kezdőpontnak az MS City szakemberei. Ezek azért jók, mert így segítenek abban, hogy még jobban ki legyen használva a fellendülést ígérő logisztikai és szállítmányozási részleg.

Az MS City foglalkozik üzletitanácsadással, ami magába foglalja a kockázatelemzési és kezelési konzultációt. Ennek során tisztázódnak a kockázatelemzési kérdések. Van működési és pénzügyi hatékonyságvizsgálat, ezzel is segítve a cég fejlődését. IT-hatékonyság vizsgálatát és az ezzel kapcsolódó konzultációt is nyújtja, amellett, hogy elkészítik az üzleti tervet, és belső átvilágítást, azaz az internal auditot is meg tudják csinálni, ha arra szükség van.

Az MS City tud nyújtani üzletértékelési és vállalatfelvásárlási szolgáltatásokat is, amellett, hogy segíteni tud az állami támogatások felkutatásában, úgy hogy közben a teljeskörű pénzügyi és adóügyi átvilágítást is elkészíti. Az üzleti tanácsadás mellett foglalkoznak még könyvvizsgálattal és üzleti tanácsadással is.

Ez nagyon jól jöhet, ha éppen cégünk átalakulását tervezzük vagy csak az adóügyi és számviteli átvilágítását. Van mód ezek mellett áfa kezelési adótanácsadásra is. Csakúgy, mint IFRS/US-GAAP és Sarbanes-Oxley szabályozással kapcsolatos tanácsadásra.

Ha a béren kívüli juttatások útvesztőjében szeretnénk eligazodni, akkor is tud az MS City segíteni, legyen az a cafeteria rendszere, az adómentes juttatásokkal kapcsolatos programok megtervezése. És a sokak számára kevésbé ismert területeken is eligazítást tudnak nyújtani, mint pédául a végzett K+F tevékenységhez társulható támogatásokra és kedvezményekre vonatkozó tájékoztatás. Transzferár képzésben való segítségnyújtás.

Ha vállalata nemzetközi vizekre evezne, akkor is a legjobb választás az MS City, mert tudnak támpontokat adni arra vonatkozóan, hogy mik a külföldi adózás szabályai, mire kell figyelni a külföldi munkavállalással kapcsolatban, a kiküldetésekkel és eleve a külföldi munkavégzéssel. Ne hezitáljunk, ha cégünk pénzügyeit szeretnénk biztos kezekben tudni, hiszen a több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező MS City Audit Kft.-nél minden pénzügyi kérdésünkre kérdést kaphatunk. Legyen az könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás, vállalati tanácsadás, bér és munkaügyi segítségnyújtás, IFRS szolgáltatások.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Egyéves a Mol Limo

Egyéves a Mol LimoSztrájkhelyzet van a Tescónál

Sztrájkhelyzet van a Tescónál


TESCO,     ÁRUHÁZLÁNC,     SZTRÁJK

Ismét emelkedett a gázolaj ára

Ismét emelkedett a gázolaj ára


GÁZOLAJ,     MOL,     ÜZEMANYAG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen