Gazdaság

Ismét emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol Nyrt. szerdán bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.
Ismét emelkedett az üzemanyagok ára 2018. 10. 03. A benzin ára bruttó 5, a gázolajé bruttó 6 forinttal emelkedett (Fotó: Seres Katalin)

    Az árváltozással a benzin 401 forintra, a gázolaj 421 forintra drágult literenként. 

    A gázolaj ára legutóbb pénteken változott, literje 3 forintos emeléssel 415 forintra drágult. A benzinár utoljára múlt szerdán változott, 3 forintos csökkenéssel 396 forintra mérséklődött.   

Az autóbenzin és a gázolaj fogyasztói ára Magyarországon, 2015-2018. augusztus; 95-ös oktánszámú, ólommentes autóbenzin és a gázolaj, havi, országos fogyasztói átlagára, forint/literAz autóbenzin és a gázolaj fogyasztói ára Magyarországon, 2015-2018. augusztus; 95-ös oktánszámú, ólommentes autóbenzin és a gázolaj, havi, országos fogyasztói átlagára, forint/liter

    Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

    A benzin ára 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Egyéves a Mol Limo

Egyéves a Mol LimoSztrájkhelyzet van a Tescónál

Sztrájkhelyzet van a Tescónál


TESCO,     ÁRUHÁZLÁNC,     SZTRÁJK

Ismét emelkedett a gázolaj ára

Ismét emelkedett a gázolaj ára


GÁZOLAJ,     MOL,     ÜZEMANYAG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen