hirdetés
Gazdaság

November közepén kezdődik a nyugdíjprémiumok kifizetése

A nyugdíjban és a nyugdíjszerű ellátásban részesülők is megkapják a nyugdíjprémiumot, a megközelítőleg 2,5 millió érintettnek pedig november közepétől kezdik meg az összegek kifizetését – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az InfoRádióban.
Pénztárca A nyugdíjprémiumot a novemberi ellátásokkal együtt folyósítja a Magyar Államkincstár (Forrás: pixabay.com / LeoNeoBoy)
hirdetés

A nyugdíjprémiumot a novemberi ellátásokkal együtt folyósítja a Magyar Államkincstár – mondta Novák Katalin az InfoRádió Aréna című műsorában.

Kiderült az is, a bankszámlával rendelkező ügyfelek november 12-én kapják meg az ellátást, míg a postai kifizetések november 15-én kezdődnek meg, a posta által előre meghatározott napokon.

A prémium maximális összege 18 ezer forint lesz, vagyis akiknek a havi nyugdíja eléri a 80 ezer forintot, ennyit kapnak. Az ezt az összeget el nem érő nyugdíjaknál a prémium összege arányosan csökken.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Jelentős béremelést kapnak több szektor dolgozói

Jelentős béremelést kapnak több szektor dolgozói2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak jövőre

2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak jövőrehirdetés
Majdnem 50 ezer forintot költünk a karácsonyi kiadásokra

Majdnem 50 ezer forintot költünk a karácsonyi kiadásokra


KARÁCSONY,     ÜNNEP,     CIB BANK

Egyre nagyobb a panellakások kereslete

Egyre nagyobb a panellakások kereslete


PANEL,     LAKÁSOK,     INGATLAN

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen