Gazdaság

A dm elővigyázatosságból kivont a forgalomból egy kókuszos édességet

A dmBio étcsokoládés kókuszos szeletben német bejelentés szerint egy vásárló kisebb drótdarabot talált. A bejelentést követően a dm Kft. felelős vállalkozóként értesítette a Nébih-et, a terméket kivonta a forgalomból, és minden szükséges intézkedést megtett a vásárlók tájékoztatása céljából – olvasható a Nébih honlapján.
Kókusz és csoki Nem zárható ki, hogy a dmBio étcsokoládés kókuszos szeletbe a gyártás során használt tisztítókefe nemesacél szálai kerültek (Forrás: pixabay.com / Nawal Escape)

A dm honlapján megjelent közlemény szerint nem zárható ki, hogy a dmBio étcsokoládés kókuszos szeletbe a gyártás során használt tisztítókefe nemesacél szálai kerültek, a terméket így elővigyázatosságból visszaveszik a polcokról; a vásárlóktól elnézést kértek a történtekért.

Az érintett termék adatai:

  • Név: dmBio étcsokoládés kókuszos szelet
  • Kiszerelés: 40 g
  • Minőség-megőrzési idő: 17.04.2019.
  • RASFF referenciaszám: 2018.3233

A Nébih közleményében arra kéri a fogyasztókat, hogy ne fogyasszák el a fenti azonosítókkal ellátott terméket, akár üzletben, akár webáruházon keresztül vásárolták azt. A dm tájékoztatása szerint a terméket az üzletek visszaveszik – teszik hozzá.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Egyéves a Mol Limo

Egyéves a Mol LimoSztrájkhelyzet van a Tescónál

Sztrájkhelyzet van a Tescónál


TESCO,     ÁRUHÁZLÁNC,     SZTRÁJK

Ismét emelkedett a gázolaj ára

Ismét emelkedett a gázolaj ára


GÁZOLAJ,     MOL,     ÜZEMANYAG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen