hirdetés
Belföld

A Jobbik szeretné, hogy az EU kifizesse a határvédelem teljes költségét

A Jobbik kezdeményezi, hogy a kormány hivatalosan is igényelje az Európai Uniótól a határvédelemre fordított teljes összeg, vagyis a 270 milliárd forint kifizetését, amelyet szét kellene osztani a határvédelemben résztvevő rendvédelmi dolgozók között - jelentette ki Volner János szombaton sajtótájékoztatón Budapesten.
Volner János Volner János (Forrás: hir.ma)
hirdetés

A párt országgyűlési frakciójának vezetője kifejtette, hogy a határvédelemben részt vevő dolgozók nem csak azt vállalták, hogy a családjuktól távol teljesítenek szolgálatot, hanem sokszor emberhez méltatlan körülmények között kellett a munkájukat végezni.

Sokszor a börtönbüntetésüket töltő elítéltek is jobb étkezést kapnak, mint azok akik a magyar határ védelmét ellátták - vélekedett.

A Jobbik álláspontja szerint a fegyveres rendvédelmi szervezetekben szolgáló embereket mindezért megilleti a haza megbecsülése és hálája - hangsúlyozta.

Az Európai Uniónak annál is inkább meg kellene térítenie a határvédelem teljes költségét, mert Magyarország a történelem folyamán nem először védi meg egész Európát a külső fenyegetéstől - fogalmazott.

Kérdésre válaszolva az ellenzéki politikus közölte: 50-60 ezerre becsüli azoknak a rendvédelmi dolgozóknak a számát, akik között a Jobbik szétosztaná a 270 milliárd forintot.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Unokázós csalókat buktatott le egy idős nő

Unokázós csalókat buktatott le egy idős nőhirdetés
A belvíz miatt egyre több helyen már harmadfokú a készültség

A belvíz miatt egyre több helyen már harmadfokú a készültség


BELVÍZ,     ÁRVÍZ,     OVF

A Momentum szóvivője kérdések sorával jelent meg a köztévében

A Momentum szóvivője kérdések sorával jelent meg a köztévébenhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen