Belföld

A Jobbik szerint értelmetlen az összellenzéki összefogás az EP-választásokra

A Jobbik rossz felvetésnek tartja az összellenzéki összefogást az európai parlamenti választásokra, mivel az egy tisztán pártlistás szavazás, és nincs is európai példa az összefogásra.
A Jobbik szerint értelmetlen az összellenzéki összefogás az EP-választásokra A Jobbik rossz felvetésnek tartja az összellenzéki összefogást az európai parlamenti választásokra (Forrás: pixabay.com / Erich Westendarp)

Az ellenzéki párt keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint egy széleskörű ellenzéki EP-lista "bohózattá válna", hamar széthullana és csak zavart keltene, emellett csak a Fidesz érdekeit és propagandáját szolgálná.

A Jobbik "szociális néppártként" nem léphet választási szövetségre Gyurcsány Ferenccel, de olyan politikai erőkkel sem, akik szerint a magyar férfiak nem érdemlik meg 40 év keményen ledolgozott év után a nyugdíjat vagy akik elutasítják a magyar bérek európai szintű felzárkóztatását, a béruniót - olvasható a párt közleményében.

Közölték továbbá: együttműködni konkrét ügyek vagy jó célok mentén lehetséges, ehhez a Jobbik - mint legerősebb ellenzéki párt - "tartja magát a jövőben is".

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen