Sport

Autóbalesetben meghalt az Újpest fiatal labdarúgója

Tragikus hirtelenséggel elhunyt az Újpesti Labdarúgó Akadémia tizenhét éves labdarúgója, Molnár Emánuel Erik - közölte a klub a hivatalos Facebook-oldalán.
Gyász Tragikus hirtelenséggel elhunyt az Újpesti Labdarúgó Akadémia tizenhét éves labdarúgója, Molnár Emánuel Erik (Forrás: pixabay.com)

„Mély megrendüléssel tudatjuk minden sportbaráttal, hogy Akadémiánk U17-es játékosa, Molnár Emánuel Erik tragikus hirtelenséggel elhunyt”

– közölte a szomorú hírt Facebook-oldalán az Újpesti Labdarúgó Akadémia.

Május elsején 19 óra 30 perctől gyertyagyújtást szerveznek a tiszteletére a Bánka Kristóf Sportközpontban.

Az Index felidézi, a 2001-ben született játékos az előző szezonban harminchárom mérkőzésen harmincegy gólt ért el, és idén huszonhat meccsen nyolc gólt szerzett az MLSZ adatbázisa szerint. A portál szerint az új diósgyőri stadionban csütörtökön még pályára lépett a DVTK-UTE mérkőzésen.

A Blikk szerint a labdarúgó két társával autóbalesetet szenvedett Veresegyházán, amelynek során a másik két utas könnyebb sérüléseket szenvedett.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen