Belföld

Autóroncsot találtak a Dunában Dunakeszinél

Dunakeszinél egy autóroncsot, s benne emberi csontokat találtak a Dunában. A – feltehetőleg évek óta a folyóban heverő – Ford Escortot egy helyi lakos bejelentését követően emelték ki a vízből – számolt be róla a Blikk, illetve az Index.
Autóroncsot találtak a Dunában Dunakeszinél A Dunából kiemelt autóroncs mellett helyszínelnek rendőrök Dunakeszin 2018. október 10-én este. A blikk.hu és az index.hu internetes hírportálok információi szerint a katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat találtak a roncsban, amelyet egy környékbeli lakos fedezett fel a folyóban. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az autóroncsot a Blikk szerint a Rév utcától 100-200 méterre találták meg. Az Index az esettel kapcsolatban azt írta, hogy a roncsot egy környékbeli lakos fedezte fel a Dunában, majd bejelentést tett a rendőrségnek.

Ezután lemerültek a katasztrófavédelem búvárai, akik emberi csontokat találtak a – feltehetőleg már évek óta a vízben lévő – autóban. A járművet ezután kiemelték a folyóból.

Autóroncsot találtak a Dunában DunakeszinélA Dunából kiemelt autóroncs mellett helyszínelnek rendőrök Dunakeszin 2018. október 10-én este. A blikk.hu és az index.hu internetes hírportálok információi szerint a katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat találtak a roncsban, amelyet egy környékbeli lakos fedezett fel a folyóban. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A portálnak András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy a roncsban emberi maradványokat találtak. Eddig nem merült fel bűncselekményre utaló körülmény, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen