Sport

Az utcán támadtak rá a kétgyermekes magyar futónőre

Meg akarták erőszakolni Makai Viktória többszörös magyar bajnok ultramaraton futónőt vasárnap este, miközben otthonától nem messze éppen esti futóedzését folytatta. Az eset során a nő több sérülést is szenvedett, és az elé érkező férjének köszönhette, hogy nem történt nagyobb baj.
Rendőrség A rendőrség már elfogta a tettest (Forrás: pixabay.com / fsHH)

Makai Viktória magyar futónő arról számolt be, hogy miután vasárnap este szexuális cselekményre kényszerítették, jelenleg kórházban ápolják őt, s idő közben a rendőrség elfogta a tettest is – írja a Blikk. A sportolónő szerint az volt a szerencséje, hogy a férje elindult elé, és még időben odaért ahhoz, hogy megakadályozza a támadót.

A futónő a közösségi oldalán megosztott bejegyzésben az esettel kapcsolatban azt írta:

„Vasárnap este az otthonunktól néhány száz méterre megtámadott egy férfi, és szexuális cselekedetre kényszerített. Mivel kiabálni és menekülni próbáltam, ezért megvert. Jelenleg kórházban vagyok, a körülményekhez képest jól. Az arcom elég halloween-kompatibilis, a szemem körüli hematómán ma látok ki először. Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet”.

Egyúttal megköszönte az orvosoknak és a rendőrségnek az elkötelezett munkájukat, hozzátéve, hogy a tettest már elfogták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen