Belföld

Budapesti fenékplasztikai műtétet követően halt meg egy brit nő

Meghalt egy budapesti fenékplasztikai műtétet követően egy 49 éves, kétgyermekes brit nő, Tryce Harry még március 19-én, a halálát a halottkémi eljárás szerint zsírembólia okozta – számol be róla a brit sajtó tudósítása alapján az Index.
Műtét (Forrás: pixabay.com / skeeze)

A nő a férje elmondása szerint mintegy 1,7 millió forintnak megfelelő összeget fizetett hasfeszesítésért és mellplasztikáért, amihez ingyen kapta a saját testéből máshonnan leszívott zsírral történő fenékfeltöltést – írja az Index.

A lap szerint nő a hivatalos jegyzőkönyv szerint délután fél hatkor távozott a műtőből, majd félóránként monitorozták az állapotát, amely 6 órakor még stabil volt. Mintegy fél órával később azonban leesett a vérnyomása, szívrohamot kapott, és a sikertelen újraélesztési próbálkozást követően 7 óra 30 perckor megállapították nála a halál beálltát. Emma Brown birminghami halottkém szerint gondatlanságnak nem volt szerepe a nő halálában, szerinte az elhunyt nem életmentő műtét komplikációi miatt halt meg.

Az elhunyt nő a férje elmondása szerint már régóta vágyott a beavatkozásra, és nem könnyű szívvel döntött úgy, hogy végül aláveti magát annak. Mivel ismertek is olyanokat, akiket az érintett helyszínen műtöttek, és ők elégedettek voltak, nem is féltek a műtéttől.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen