Időjárás

Csendes, nyugodt időre van kilátás szombaton

A hétvégén elkerülik térségünket az időjárási frontok, ezért csendes, nyugodt időre van kilátás, a hőmérsékletben sem számíthatunk lényeges változásra. Szombaton csak kevés helyen és inkább csak rövid időre, vasárnap azonban nagyobb területen és akár több órára kisüthet a nap.
Előrejelzett felhőzet és tengerszinti légnyomás 2018. február 11. vasárnap 13 órakor (12 UTC). Előrejelzett felhőzet és tengerszinti légnyomás 2018. február 11. vasárnap 13 órakor (12 UTC).

A kevésbé felhős tájakon is alacsonyszintű rétegfelhőzet képződése várható, emellett párás, éjszaka foltokban ködös lesz a levegő. Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak a nap második felében süthet ki rövid időre a nap. Néhol hószállingózás, szitálás, éjszaka ónos szitálás is előfordulhat.

Többnyire mérsékelt marad az északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 1 és 5 fok között várható.

Forrás: OMSZHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen