hirdetés
Időjárás

Csendes, nyugodt időre van kilátás szombaton

A hétvégén elkerülik térségünket az időjárási frontok, ezért csendes, nyugodt időre van kilátás, a hőmérsékletben sem számíthatunk lényeges változásra. Szombaton csak kevés helyen és inkább csak rövid időre, vasárnap azonban nagyobb területen és akár több órára kisüthet a nap.
Előrejelzett felhőzet és tengerszinti légnyomás 2018. február 11. vasárnap 13 órakor (12 UTC). Előrejelzett felhőzet és tengerszinti légnyomás 2018. február 11. vasárnap 13 órakor (12 UTC).
hirdetés

A kevésbé felhős tájakon is alacsonyszintű rétegfelhőzet képződése várható, emellett párás, éjszaka foltokban ködös lesz a levegő. Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak a nap második felében süthet ki rövid időre a nap. Néhol hószállingózás, szitálás, éjszaka ónos szitálás is előfordulhat.

Többnyire mérsékelt marad az északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 1 és 5 fok között várható.

Forrás: OMSZHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kékestetőn már közel 80 centiméteres hó van

Kékestetőn már közel 80 centiméteres hó van


HAVAZÁS,     HÓESÉS,     KÉKESTETŐ

Többfelé csütörtökön is várható havazás, havas eső

Többfelé csütörtökön is várható havazás, havas eső


HAVAZÁS,     HÓESÉS,     HAVAS ESŐ

hirdetés
Meghalt Tahi Tóth László

Meghalt Tahi Tóth LászlóJelentősen csökken a bevándorlás Nagy-Britanniába

Jelentősen csökken a bevándorlás Nagy-BritanniábaA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen