Időjárás

Csütörtökön is marad a napos idő

Csütörtökön napközben alapvetően napos idő várható, északkeleten azonban néhol tartósan megmaradhat a köd, illetve az alacsonyszintű felhőzet.
Napsütés A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 19 fok között alakul (Forrás: pixabay.com / David Yu)

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön nagyrészt feloszlik a köd, és gyengén felhős, napos idő várható, északkeleten azonban kisebb körzetekben tartósan megmaradhat a köd és az alacsonyszintű felhőzet. Számottevő csapadékra nem kell számítani, mérsékelt marad a légmozgás is.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 19 fok között alakul, aminél néhány fokkal hűvösebb is lehet a tartósabban felhős, ködös helyeken. Ezután késő estére 5 és 11, péntek hajnalra pedig 0 és +8 fok közé hűl le a levegő.

A meteorológiai szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint az északkeleten nagyobb területen előforduló tartós, sűrű köd várhatóan fokozatosan megszűnik napközben. Két megyére – Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyére – adtak ki elsőfokú, sárga figyelmeztetést a tartós köd veszélye miatt.

Köd miatti figyelmeztetés(Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen