Belföld

Egy felüljáróról lezuhanó férfin segítettek a rendőrök

A rendőrök járőrözés közben figyeltek fel egy férfira, aki egy budapesti vasúti felüljáróról készült leugrani, és a segítségére siettek.
Rendőrség A harmincegy éves férfi a vasúti felüljáró szélén tartózkodott, láthatóan bódult állapotban, ezért a rendőrök gyorsan a vasúti felüljáró alá álltak a szolgálati autóval (Forrás: Police.hu)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a készenléti rendőrök október 12-én reggel járőrözésük során Budapest X. kerületében, a Kerepesi út és a Pongrác út kereszteződésénél egy zavart embert vettek észre.

A harmincegy éves férfi a vasúti felüljáró szélén tartózkodott, láthatóan bódult állapotban, ezért a rendőrök gyorsan a vasúti felüljáró alá álltak a szolgálati autóval, hogy a leugrani szándékozó minél kisebb sérüléssel megússza a megközelítőleg hat méteres zuhanást.

A férfi nem reagált a rendőrök szavaira, és fejjel az autóra, majd az úttestre esett. A három járőr mentőt hívott, s ezzel egy időben felmérték a sérült állapotát, akit görcsös rohama miatt stabil oldalfekvésbe helyeztek, erősen vérző csuklójára pedig nyomókötést tettek.

A mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a férfit.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen