Sport

Gabriella Papadakis „legrosszabb rémálma” vált valóra a téli olimpián

A francia jégtáncosnő ruhája kikapcsolódott, aminek következtében nemcsak az arénában lévők, de az eseményt élőben, televízión követők is megpillantották Gabriella Papadakis melleit. Noha a helyzet igen kellemetlen volt, a sportoló minden igyekezetével azon volt, hogy a baki ellenére is tovább folytassa a bemutatót.
Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron február 17-én, szombaton Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron február 17-én, szombaton (Forrás: YouTube / AFP)

Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron a téli olimpia jégtánc rövidprogramjában második helyen zárt, így bizakodva várhatták a további megmérettetéseket is – csakhogy olyasmi történt végül, amire feltehetőleg ők maguk sem számítottak.

A francia jégtáncosnő, miután kikapcsolódott a ruhája, elmondta: „legrosszabb rémálmai” közé tartozott, hogy ehhez hasonló helyzetbe kerüljön az olimpián, ugyanakkor azon volt, hogy „tovább csinálja", és „a bemutatóra összpontosítson" – mentve, ami még menthető. Megjegyezte azt is, mennyire bosszantja őt, hogy a kínos eset miatt, és nem a teljesítményükért figyel most rájuk a világ...

A helyzet nyilván meglepetésként érte az eseményt élőben közvetítő NBC-t is, amely azt közölte, hogy amint felfigyeltek a bakira, távolabbi képet mutattak, és lehetőség szerint az ismétlésekben sem mutatják majd a legkínosabb pillanatokat.

Ezen a téli olimpián egyébként nem ez az első hasonló eset: korábban a dél-koreai Jura Min-nek élete első olimpiáján, ráadásul hazai közönség előtt kellett szembesülnie azzal a kellemetlenséggel, hogy szétnyílt a hátán a ruha...Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen