hirdetés
Időjárás

Havazás és hófúvás miatt adtak ki figyelmeztetést

Néhány megyére havazás és hófúvás miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat a keddi napra.
Havazás miatt kiadott figyelmeztetés (Forrás: met.hu)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint kedd éjfélig időnként gyenge, néhol közepes intenzitású havazás várható. Ma kisebb, kedden nagyobb területen havaseső, eső is előfordulhat. Hétfő estig elsősorban a Dunántúl nyugati felében, kisebb eséllyel északon maradhat meg időszakosan a hó.

Hétfő estétől kedd délelőttig síkvidéken 5 centiméter vizes magmaradó hó alakulhat ki a Dunántúlon, valamint az Északi-középhegység térségében, ezen belül a 3 cm feletti hó mennyiség Veszprém és Komárom megyében valószínűbb, 350 méter alatt.

Kedden a délelőtti óráktól éjfélig a ma jellemzőnél nagyobb területen várható időszakos havazás, síkvidéken megmaradó hó azonban elsősorban a Dunántúl északi és nyugati megyéiben, valamint az Északi-középhegység térségében valószínűbb.

Kedden főként Vas megyében és Veszprém megye nyugati részein az időnként megerősödő, akár 50-60 km/h-s szél hatására gyengébb hófúvás is kialakulhat.

Az Országos Meteorológiai szolgálat hófúvás miatt elsőfokú (sárga) figyelmeztetést adott ki a keddi napra Vas és Veszprém megye, valamint havazás miatt Vas, Veszprém és Komárom-Esztergom megye területére.

Hófúvás miatt kiadott figyelmeztetés(Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kékestetőn már közel 80 centiméteres hó van

Kékestetőn már közel 80 centiméteres hó van


HAVAZÁS,     HÓESÉS,     KÉKESTETŐ

Többfelé csütörtökön is várható havazás, havas eső

Többfelé csütörtökön is várható havazás, havas eső


HAVAZÁS,     HÓESÉS,     HAVAS ESŐ

hirdetés
Meghalt Tahi Tóth László

Meghalt Tahi Tóth LászlóJelentősen csökken a bevándorlás Nagy-Britanniába

Jelentősen csökken a bevándorlás Nagy-BritanniábaA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen