hirdetés
Időjárás

Hétvégére a napsütés is visszatérhet

Pénteken elsősorban a Dunántúl keleti és középső részén várható hosszabb napsütés, majd a hétvégén, elsősorban vasárnap a legtöbb helyen kisüt a nap.
Napsütés Vasárnap a legtöbb helyen már több órás napsütésre is számíthatunk (Forrás: pexels.com)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken az ország északkeleti harmadán általában borult lesz az ég, és gyenge havazásra, havas esőre is számítani lehet. Máshol felhős jellegű idő várható, főként a Dunántúl keleti és középső részén hosszabb időre kisüthet a nap is. Az északnyugati szél a Dunántúlon és az északkeleti határvidéken időnként megélénkül, majd délutántól jelentősen mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 Celsius-fok között várható, késő este pedig -4 és +2 fok közé hűl le a levegő.

A meteorológiai szolgálat orvosmeteorológiai előrejelzése szerint a különösen érzékenyeknél gyenge hidegfront jellegű hatás jelentkezhet, náluk előfordulhat fejfájás, migrén, szédülés, valamint erősebbek lehetnek a reumatikus és az ízületi fájdalmak.

Szombaton közepesen és erősen felhős területek is lesznek, legnagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon süt ki a nap. A felhős tájakon néhol hószállingózás is lehet. A hőmérséklet maximuma nappal 0 és +5 fok között alakul, míg a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően +1 és -4 fok között várható, ám ennél a hóval borított, kevésbé felhős tájakon valamivel hidegebb is lehet.

Vasárnap közepesen, illetve gyengén felhős, csapadékmentes idő várható, és a legtöbb helyen már több órás napsütésre is számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig -1 és -6 fok között alakul.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Napos idő lesz csütörtökön

Napos idő lesz csütörtökönFelhősebb idő várható szerdán

Felhősebb idő várható szerdánhirdetés
Augusztus 31-én temetik Kerényi Imrét

Augusztus 31-én temetik Kerényi ImrétSzáz tonna étolajat és 48 tonna kristálycukrot foglalt le a NAV

Száz tonna étolajat és 48 tonna kristálycukrot foglalt le a NAV


NAV,     ÉTOLAJ,     KRISTÁLYCUKOR

Mesterséges kómában tartanak egy férfit, akit rabtársa vert meg

Mesterséges kómában tartanak egy férfit, akit rabtársa vert meg


BÖRTÖN,     VEREKEDÉS,     BŰNÜGY

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen