Gazdaság

Hosszú hétvégék és hatnapos munkahetek is lesznek még az évben

Nemcsak a mostani héten, de idén még kétszer kell a szombattal együtt hat napon dolgozni a többségnek, ugyanakkor előttünk van még két hosszú hétvége is.
Munka A karácsony ezúttal 5 napos ünnep lesz, amihez a december 24-i, hétfői munkanapot már december elsején előre le kell dolgozni (Forrás: pixabay.com / stokpic)

November tizedikén, vagyis most szombaton a november 2-i, pénteki munkanapot kell ledolgozni, ugyanakkor az InfoStart.hu összegzése szerint ebben az évben még további hatnapos munkahetekre és hosszú hétvégékre is számíthatunk.

A karácsony ezúttal 5 napos ünnep lesz, amihez a december 24-i, hétfői munkanapot már december elsején előre le kell dolgozni. Ezt követően az év végén (a jövő év elejébe átnyúlva) is lesz még egy négynapos hétvége, s akkor ugyancsak egy hétfői napot, december 31-ét kell előre ledolgozni december 15-én.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Egyéves a Mol Limo

Egyéves a Mol LimoSztrájkhelyzet van a Tescónál

Sztrájkhelyzet van a Tescónál


TESCO,     ÁRUHÁZLÁNC,     SZTRÁJK

Ismét emelkedett a gázolaj ára

Ismét emelkedett a gázolaj ára


GÁZOLAJ,     MOL,     ÜZEMANYAG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen