hirdetés
Bulvár

Károly herceg kíséri az oltárhoz Meghan Markle-t

Károly herceg kíséri az oltárhoz szombaton Meghan Markle-t a Kensington-palota közleménye szerint. Thomas Markle a lánya és Harry herceg esküvőjén szívműtétje miatt nem tud részt venni.
Károly herceg kíséri az oltárhoz Meghan Markle-t Várhatóan Károly herceg kíséri az oltárhoz Meghan Markle-t (By Dan Marsh - Flickr: Prince Charles, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=12091140)
hirdetés

Meghan Markle csütörtökön közleményt adott ki, amelyben azon reményét fejezte ki, apjának hagynak elég teret ahhoz, hogy az egészségére tudjon összpontosítani.

Károly herceg a Kensington-palota közleménye szerint örömmel veszi, hogy az oltár elé kísérheti, és így fogadhatja a királyi családban Meghan Markle-t.

Doria Ragland, Meghan anyja jelen lesz az esküvőn, egyúttal a szombati napon először találkozik személyesen a királynővel lánya és Harry herceg társaságában. Károly és Vilmos herceggel már korábban is találkozott.

Az esküvő helyi idő szerint szombaton délben kezdődik, és a világ számos pontján közvetítik majd a nagy eseményt.

Az eredeti tervek szerint Thomas Markle ezen a héten érkezett volna az Egyesült Királyság területére, ám idővel egyre valószínűbbé vált, távol marad.

Kezdetben azért visszakozott, mert a róla készült „megszervezett lesifotók” miatt botrányba keveredett, azután viszont egészségi állapotára és közelgő szívműtétére hivatkozott, amikor kijelentette, hogy mégsem lesz jelen Meghan esküvőjén. Az esetről elsőként beszámoló újságíró szerint Thomas állapotának romlásához hozzájárult az az érzelmi nyomás is, amely őt érte.

Sean Mandell, a TMZ munkatársa állítása szerint beszélt Thomas Markle-lel, aki azt mondta, hogy „jól van”, és „lábadozik egy műtétet követően”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen