Külföld

Késes támadót lőtt le egy katona Bécsben az iráni nagykövet rezidenciájának közelében

Megemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el Bécsben a nagykövetségeknél és más diplomáciai épületeknél, miután egy katonát, aki az ausztriai iráni nagykövet rezidenciája előtt teljesített szolgálatot, egy férfi megpróbált késsel megölni – írja az Independent a helyi rendőrség hétfői tájékoztatása alapján. A katona a támadót végül agyonlőtte.
Rendőrautó Megemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el Bécsben a nagykövetségeknél és más diplomáciai épületeknél - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com)

A 26 éves támadó helyi idő szerint vasárnap este 11 óra 30 perc körül követte el a késelést, a helyi rendőrség szóvivője szerint a támadás oka egyelőre ismeretlen, a készült videoanyagot meg fogják vizsgálni.

Az elkövető a szóvivő szerint több alkalommal is megszúrta a katonát, aki a szúrásálló mellénynek köszönhette, hogy életben maradt. A két férfi az eset során később a földön kezdett egymással küzdeni.

Végül a katona önvédelemből elővette a szolgálati fegyverét, és lövéseket adott le.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen