hirdetés
Külföld

Késes támadót lőtt le egy katona Bécsben az iráni nagykövet rezidenciájának közelében

Megemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el Bécsben a nagykövetségeknél és más diplomáciai épületeknél, miután egy katonát, aki az ausztriai iráni nagykövet rezidenciája előtt teljesített szolgálatot, egy férfi megpróbált késsel megölni – írja az Independent a helyi rendőrség hétfői tájékoztatása alapján. A katona a támadót végül agyonlőtte.
Rendőrautó Megemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el Bécsben a nagykövetségeknél és más diplomáciai épületeknél - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

A 26 éves támadó helyi idő szerint vasárnap este 11 óra 30 perc körül követte el a késelést, a helyi rendőrség szóvivője szerint a támadás oka egyelőre ismeretlen, a készült videoanyagot meg fogják vizsgálni.

Az elkövető a szóvivő szerint több alkalommal is megszúrta a katonát, aki a szúrásálló mellénynek köszönhette, hogy életben maradt. A két férfi az eset során később a földön kezdett egymással küzdeni.

Végül a katona önvédelemből elővette a szolgálati fegyverét, és lövéseket adott le.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be tavaly az Európában

Mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be tavaly az EurópábanAz amerikai légierő az idén nyáron megkezdi egy lézerfegyver tesztelését

Az amerikai légierő az idén nyáron megkezdi egy lézerfegyver tesztelését


USA,     FEGYVER,     HADSEREG

hirdetés
A németek többsége szerint az iszlám nem része hazájuknak

A németek többsége szerint az iszlám nem része hazájuknakTöbben meghaltak egy robbanásban Afrínban

Többen meghaltak egy robbanásban Afrínban


AFRÍN,     ROBBANÁS,     SZÍRIA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen