Belföld

Késnek a vonatok a Budapest-Kelebia vonalon

Pirtó és Kiskunhalas között szombaton reggel megsérült a felsővezeték, ezért a két állomás között a vezeték megjavításáig nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform.
A Budapest-Kelebia vonalon hosszabb menetidővel kell számolni 2018. 08. 11. A Budapest-Kelebia vonalon hosszabb menetidővel kell számolni (Forrás: mavcsoport.hu)

Pirtó és Kiskunhalas között szombaton reggel fél hatkor megsérült a felsővezeték. A vezetékvizsgálatig, illetve megjavításáig a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Kelebia vonalon hosszabb menetidővel számoljanak. A vasúttársaság az utasok elnézését kéri. A műszaki szakemberek dolgoznak a vezeték helyreállításán. A Kelebiáról Budapestre tartó vonat mozdonyának áramszedője is megsérült, a vonathoz egy másik mozdonyt kell majd a helyszínre küldeni, emiatt késve közlekedik.

A Belgrád-Budapest  közötti 340-es számú nemzetközi vonat kerülő útirányon közlekedik. A személyvonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek majd, amennyiben a buszok rendelkezésre állnak Kiskőrös–Kiskunhalas között szállítják majd az utasokat.

Frissítés!

Pirtó és Kiskunhalas között megjavították a szombat reggel megsérült felsővezetéket. A két állomás között újraindult a vonatforgalom, már nem kell pótlóbuszokkal utazni. A Budapest-Kelebia vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.



Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettség



A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen