hirdetés
Bulvár

Két műsorral tér vissza Liptai Claudia

A műsorvezető két produkcióval, a TV2-n folytatja pályafutását – a Blikk szerint ráadásul kifejezetten jövedelmező ajánlatot fogadott el.
Liptai Claudia Liptai Claudia (Forrás: Délmagyar.hu)
hirdetés

A Blikk szerint két produkcióra szóló és „igen jövedelmező” szerződést írt alá Liptai Claudia a TV2-vel, miután tavasszal jelezte, hogy a nyár végén lejáró szerződését – elsősorban azért, hogy elég ideje legyen kisfiára – nem hosszabbítja meg.

A lap egy informátora szerint a műsorvezető úgy döntött, hogy fél évig elsősorban a gyermekére fordítja idejét. A döntésében annak is szerepe volt, hogy 17 évet töltött a TV2-nél, és a szerződés lejártával alkalma nyílt arra, hogy megméresse magát a piacon és megtudja, „mennyit ér valójában”. Azt azonban már ekkor sem zárta ki, hogy ismét a TV2-n láthatják őt viszont a nézők.

A Blikk értesülése szerint pénteken megszületett az új szerződés is. Az új megállapodás értelmében a műsorvezető a menedzsmentjének közlése szerint ősszel a Sztárban sztár következő évadában zsűritagként tér vissza, valamint egy egészen új formátum háziasszonya is lesz.

Az új szerződés a lap szerint Liptai Claudia számára több szempontból is előnyös, hiszen nemcsak pénzügyileg járt jól, de egyben egy új műsort is kapott, valamint újabb változás, hogy korábban a TV2 állományában volt és havi fizetést kapott, most pedig csak a szóban forgó két produkcióról született meg a szerződés.

A menedzsment szerint Claudia a lehető legjobb ajánlatot fogadta el, ami pedig „messze a TV2-é volt”.

A lap szerint ezen az őszön a Nő Comment rendezvénysorozatban is feltűnik Liptai Claudia, a fentieken túl további képernyős munkát azonban nem tervez.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban férjhez ment Polyák Lillahirdetés
Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak

Róka a kilencedik áldozata az állatkerti karámjából kiszabadult jaguárnak


JAGUÁR,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermeke

Megszületett Al Ghaoui Hesna gyermekeGeorge Clooney a legjobban kereső színész a világon

George Clooney a legjobban kereső színész a világonhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen