hirdetés
Belföld

Kiállnak a szülők az iskolaigazgató mellett, aki hamis vádaktól védett meg egy tanárt

Tüntetést szerveznek a szülők egy iskolaigazgatóért, akit azt követően bocsátottak el, hogy megvédett egy pedofíliával hamisan vádolt tanárt.
Iskola A három érintett diákot eltanácsolták, míg az iskola igazgatóját és helyettesét a felettes tankerületi központ elbocsátotta (Forrás: pixabay.com / StockSnap)
hirdetés

Nemrégiben egy Pest megyei általános iskolában három lány tanuló azzal vádolt egy tanárt, hogy az molesztálta őket, a belső vizsgálat azonban azt derítette ki, hogy ilyesmi nem történt.

A három érintett diákot eltanácsolták, míg az iskola igazgatóját és helyettesét a felettes tankerületi központ elbocsátotta.

A Blikk úgy tudja, a szülők tüntetést szerveznek az iskola elé, amellyel az elbocsátott pedagógus mellett állnak ki. A lapnak az egyik szülő azt mondta, szeretnék elérni a történtek kivizsgálását és azt, hogy „vegyék vissza a méltatlanul elbocsátott igazgatót”.

A lap megkeresésére ez idáig sem az elbocsátott igazgatónő, sem pedig a tankerületi központ vezetője nem nyilatkozott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Súlyos baleset történt Ceglédbercelnél

Súlyos baleset történt CeglédbercelnélVádat emeltek egy osztrák férfi ellen, mert bántotta a magyar kalauzt

Vádat emeltek egy osztrák férfi ellen, mert bántotta a magyar kalauzthirdetés
Benkő: megvan a garancia a Magyar Honvédség fejlesztésére

Benkő: megvan a garancia a Magyar Honvédség fejlesztéséreToroczkai László platformot alakítana a Jobbikon belül

Toroczkai László platformot alakítana a Jobbikon belülhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen