hirdetés
Belföld

Kiállnak a szülők az iskolaigazgató mellett, aki hamis vádaktól védett meg egy tanárt

Tüntetést szerveznek a szülők egy iskolaigazgatóért, akit azt követően bocsátottak el, hogy megvédett egy pedofíliával hamisan vádolt tanárt.
Iskola A három érintett diákot eltanácsolták, míg az iskola igazgatóját és helyettesét a felettes tankerületi központ elbocsátotta (Forrás: pixabay.com / StockSnap)
hirdetés

Nemrégiben egy Pest megyei általános iskolában három lány tanuló azzal vádolt egy tanárt, hogy az molesztálta őket, a belső vizsgálat azonban azt derítette ki, hogy ilyesmi nem történt.

A három érintett diákot eltanácsolták, míg az iskola igazgatóját és helyettesét a felettes tankerületi központ elbocsátotta.

A Blikk úgy tudja, a szülők tüntetést szerveznek az iskola elé, amellyel az elbocsátott pedagógus mellett állnak ki. A lapnak az egyik szülő azt mondta, szeretnék elérni a történtek kivizsgálását és azt, hogy „vegyék vissza a méltatlanul elbocsátott igazgatót”.

A lap megkeresésére ez idáig sem az elbocsátott igazgatónő, sem pedig a tankerületi központ vezetője nem nyilatkozott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen