Belföld

Kis híján „rászakadt a plafon” egy betegre egy fővárosi kórházban

Egy barátját látogatta meg egy férfi egy fővárosi kórház fizetős szobájában, ám a dolgok váratlan fordulatot vettek, amikor egyszerre csak leszakadt a plafon. A 444.hu beszámolója szerint gyaníthatóan a hideg miatt történt az incidens.
Kórház Az esetet egy váratlan körülmény, jégdugó kialakulása okozta a kórház szerint (Forrás: pixabay.com / Silvia Tormo)

Egy orrsövényműtét után lábadozó barátját látogatta meg éppen egy férfi a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház egy fizetős szobájában, amikor olyasmi történt, amire a legtöbben azért talán nem számítanának. Nevezetesen a férfi a 444.hu-nak arról számolt be, hogy előbb víz szivárgott a terembe a plafonon át, majd pedig a plafon egy része is leszakadt.

A lapnak a férfi részletesen is elmesélte, hogyan alakultak a történések, és eszerint először arra lettek figyelmesek beszélgetés közben, hogy vízcseppek csepegnek a plafonról, majd néhány perc elteltével szivárgott is a víz.

Ezután a vizitelő orvos felszólítására összepakolták a személyes tárgyaikat, majd gyorsan elhagyták az érintett kórtermet, és nem sokkal ezt követően már azt vették észre, hogy leszakadt a plafon – méghozzá éppen ott, ahol előzőleg a korábban műtött beteg feküdt.

„Visszamentem a kis szekrényben hagyott pénzért, személyes tárgyakért és ahogy kiléptem a kórteremből leszakadt a plafon. Arra az ágyra, amin feküdt, így ha ez éjjel történik, nemcsak az orrsövényműtét miatt kellene bent feküdnie”

– jegyezte meg a férfi a lapnak, s elmondta azt is, hogy maga az orvos a beszámoló szerint az egész esetre csak azzal reagált, hogy ő már meg sem lepődik, miután „sok minden érdekes dolgot lát” a közegészségügyben.

A 444.hu megkeresésére a kórház közölte, hogy az esetet a fagypont alá ereszkedő hőmérséklettel összefüggésben keletkezett jégdugó idézte elő, előre nem látható módon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen