Belföld

Leszakadt egy fővárosi társasház lépcsője egy férfi alatt

A pincébe zuhant egy férfi, miután leszakadt alatta egy, a VIII. kerületben lévő társasház lépcsője - közölte Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton.
Leszakadt egy fővárosi társasház lépcsője egy férfi alatt 1 - 2018. december 8. A mentők speciális hordágyon viszik azt a férfit, aki alatt leszakadt egy társasház lépcsője a VIII. kerületi Nagy Fuvaros utcában 2018. december 8-án. A férfi a földszintről mintegy 3 métert zuhanva esett a pincébe. (Forrás: MTI; Fotó: Mihádák Zoltán)

A helyettes szóvivő elmondta, a Nagy Fuvaros utcában lévő, többemeletes, körfolyosós társasház lakója a földszintről mintegy 3 métert zuhanva esett a pincébe.

A férfit, aki súlyosan megsérült, a tűzoltók hozták fel egy speciális hordágy segítségével.

Leszakadt egy fővárosi társasház lépcsője egy férfi alatt - 2018. decemberA mentők speciális hordágyon viszik azt a férfit, aki alatt leszakadt egy társasház lépcsője a VIII. kerületi Nagy Fuvaros utcában 2018. december 8-án. A férfi a földszintről mintegy 3 métert zuhanva esett a pincébe. (Forrás: MTI; Fotó: Mihádák Zoltán)

A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a társasház hátsó lépcsőházának lépcsője szakadt le. A lépcsőházat lezárták, a ház lakói a főlépcsőt használhatják.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen