Belföld

Meghalt egy kisfiú szerdán, miután előző nap leesett a lépcsőről

Kedden leesett a lépcsőről, másnap reggel pedig váratlanul meghalt egy 11 éves fiú Nyírmadán – számolt be róla az RTL Klub Híradója. A gyermeket kedden a sürgősségin megvizsgálták, mert fájlalta a lábát, de végül hazaküldték.
Mentőhelikopter A háziorvos és a mentők is a helyszínre siettek, és megpróbálták őt újraéleszteni a gyermeket, de sajnos nem tudták megmenteni az életét - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / Bernd Marczak)

Kedden az iskolában esett le a lépcsőn egy 11 éves nyírmadai fiú, ezt követően pedig az RTL Klub Híradója szerint egész nap a lábát fájlalta. Nevelőanyja még aznap este a háziorvoshoz vitte a gyermeket, ahonnan a sürgősségire küldték őket. Ott megröntgenezték a fiút, de nem tartották bent.

Szerda reggel azonban a gyermek váratlanul összeesett, és noha a háziorvos és a mentők is a helyszínre siettek, és megpróbálták őt újraéleszteni, sajnos nem tudták megmenteni az életét. Az esetet az RTL Híradó információi szerint közigazgatósági hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen