hirdetés
Bulvár

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Cristiano Ronaldo az ellene felhozott, nemi erőszakkal kapcsolatos vádak miatt a legjobb védelmeket is hajlandó volt busásan megfizetni annak érdekében, hogy elkerülje az akár igen súlyos büntetést – írja a 24.hu.
Cristiano Ronaldo Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak (By Ruben Ortega - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48370900)
hirdetés

A labdarúgó legalább 1 millió dollárt, vagyis átszámítva mintegy 280 millió forintot fizetett ki egy, a hírnevét megvédeni célzó, illetve a szivárogtatásokat megállítani hivatott, néhány fős csapatnak – írja a 24.hu a Daily Mail brit bulvárlap információira hivatkozva.

A lap szerint ezzel a cél, hogy elhallgattassák a vádakat, illetve hogy elkerüljék egy esetleges életfogytiglani börtönbüntetés felmerülésének lehetőségét, miután Las Vegasban nem évül el a nemi erőszak.

A szóban forgó csapatban a „legbefolyásosabb ügyvédek” mellett volt rendőr, valamint igazságügyi szakértő is szerepel.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán Viktor

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán ViktorMegszületett Kasza Tibiék gyermeke

Megszületett Kasza Tibiék gyermeke


KASZA TIBI,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen