Bulvár

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Cristiano Ronaldo az ellene felhozott, nemi erőszakkal kapcsolatos vádak miatt a legjobb védelmeket is hajlandó volt busásan megfizetni annak érdekében, hogy elkerülje az akár igen súlyos büntetést – írja a 24.hu.
Cristiano Ronaldo Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak (By Ruben Ortega - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48370900)

A labdarúgó legalább 1 millió dollárt, vagyis átszámítva mintegy 280 millió forintot fizetett ki egy, a hírnevét megvédeni célzó, illetve a szivárogtatásokat megállítani hivatott, néhány fős csapatnak – írja a 24.hu a Daily Mail brit bulvárlap információira hivatkozva.

A lap szerint ezzel a cél, hogy elhallgattassák a vádakat, illetve hogy elkerüljék egy esetleges életfogytiglani börtönbüntetés felmerülésének lehetőségét, miután Las Vegasban nem évül el a nemi erőszak.

A szóban forgó csapatban a „legbefolyásosabb ügyvédek” mellett volt rendőr, valamint igazságügyi szakértő is szerepel.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen