hirdetés
Bulvár

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Cristiano Ronaldo az ellene felhozott, nemi erőszakkal kapcsolatos vádak miatt a legjobb védelmeket is hajlandó volt busásan megfizetni annak érdekében, hogy elkerülje az akár igen súlyos büntetést – írja a 24.hu.
Cristiano Ronaldo Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak (By Ruben Ortega - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48370900)
hirdetés

A labdarúgó legalább 1 millió dollárt, vagyis átszámítva mintegy 280 millió forintot fizetett ki egy, a hírnevét megvédeni célzó, illetve a szivárogtatásokat megállítani hivatott, néhány fős csapatnak – írja a 24.hu a Daily Mail brit bulvárlap információira hivatkozva.

A lap szerint ezzel a cél, hogy elhallgattassák a vádakat, illetve hogy elkerüljék egy esetleges életfogytiglani börtönbüntetés felmerülésének lehetőségét, miután Las Vegasban nem évül el a nemi erőszak.

A szóban forgó csapatban a „legbefolyásosabb ügyvédek” mellett volt rendőr, valamint igazságügyi szakértő is szerepel.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen