hirdetés
Belföld

Nyáron szabadulhat Eva Rezesová

Nyáron szabadulhat a börtönből Eva Rezesová, aki korábban négy halálos áldozattal járó balesetet okozott – számol be róla a Blikk.
Bírói kalapács A bíróság kilenc év szabadságvesztésre ítélte Rezesovát, ám jó magaviselet esetén nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a büntetés kétharmadának letöltése után feltételesen szabadlábra helyezzék (Forrás: usafe.af.mil)
hirdetés

A Blikk szerint Eva Rezesovának augusztusra várt feltételes szabadlábra helyezése előtt három hónappal be kell nyújtania a bírósághoz az erről szóló kérelmét, majd a nyomozási bíró végignézi a nevelői jelentéseit arról, hogyan viselkedett az elítélt a börtönben töltött évek alatt.

A döntés kimenetelét befolyásolja az is, hogy hány dicséretet, valamint hány fegyelmit szedett össze Rezesová – teszi hozzá a lap, amely szerint az iratok áttanulmányozását személyes meghallgatás követi. Ezután a bíró dönt arról, szabadlábra bocsátják-e a nőt, vagy sem.

A Blikk felidézi, a bíróság kilenc év szabadságvesztésre ítélte Rezesovát, ám jó magaviselet esetén nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a büntetés kétharmadának letöltése után feltételesen szabadlábra helyezzék.

A lap szerint erre egyébként jó esélye van, miután az elmúlt mintegy hat évben „mintarabként” viselkedett. Korábban előfordult, hogy jó magaviselete miatt hosszabb-rövidebb időre eltávozást kapott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámaiTárselnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben

Társelnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben


LMP,     DEMETER MÁRTA,     PÁRT

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen